Cine este Ianna Novac.„Genul de muzică pe care eu îl cânt se numește pop-opera, este o îmbinare între pop și clasic cu orchestrații spectaculoase”

Cine este Ianna Novac
Cine este Ianna Novac

Ianna Novac este o cunoscută soprană de la noi din țară și membră a trupei ASIA.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ianna Novac și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața frumoasei soprane, dar și alte detalii neștiute despre cunoscuta trupă ASIA.

Cine este Ianna Novac

Citește și: Ce familie superba are artista Ianna Novac! A mers la Teo cu cele mai importante persoane din viata ei!

Cine este Ianna Novac
Cine este Ianna Novac[Sursa foto: Instagram]

Ianna Novac este o frumoasă moldoveancă, născută în Chișinău, dar care a ajuns foarte cunoscută la noi în țară prin intermediul talentului și frumuseții sale.

Frumoasa soprană și-a început cariera în muzică încă de la vârsta fragedă de 5 ani. A început să studieze pianul și astfel, după 11 ani, în anul 2000 Ianna Novac a primit o bursă oferită de Președinția României prin intermediul căreia a ajuns să studieze la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București, secția Canto Clasic.

5 ani mai târziu, frumoasa cântăreață a absolvit cursurile Universității de Muzică din București.

În anul 2004 Ianna Novac a început colaborarea cu trupa ASIA, una dintre cele mai cunoscute trupe pop de la vremea respectivă și a ajuns astfel în atenția publicului larg, căruia i-a atras rapid simpatia atât prin talentul său incontestabil, cât și prin frumusețea caracteristică.

În anul 2006, când trupa ASIA s-a destrămat, frumoasa interpretă și-a continuat cariera de soprană, concertând alături de alți artiști renumiți ca Alessandro Sanfina sau marele artist italian Francesco Napoli.

„Genul de muzică pe care eu îl cânt se numește pop-opera, este o îmbinare între pop și clasic cu orchestrații spectaculoase. Nu aș mai putea cânta altceva. Este muzica care te înalță în adevăratul sens al cuvântului și genul care mă reprezintă cel mai bine pe mine și vocea mea.”, a declarat Ianna Novac în cadrul unui interviu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2021, Ianna Novac împreună cu soțul său, Octavian Dobrotă au deschis o școală de muzică, iar în anul 2011 frumoasa interpretă a fost declarată „Vocea de Aur de peste Prut”.

Ianna Novac este căsătorită cu profesorul său de canto

Ianna Novac și Octavian Dobrotă
Ianna Novac și Octavian Dobrotă[Sursa foto: Instagram]

Ianna Novac și tenorul Octavian Dobrotă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în calitate de profesor și elev, iar acum sunt soț și soție și au împreună o familie frumoasă.

Într-adevăr, Tavi a fost profesorul meu de canto la liceul de muzică, dar cel mai important este că el a fost cel ce m-a făcut să înțeleg și să îndrăgesc opera și cântul clasic. Când l-am cunoscut prima oară pe Tavi am remarcat că seamănă cu mine și că avea același zâmbet.

Am fost impresionată de inteligența și căldura lui .”, a declarat Ianna Novac în cadrul unui interviu.

Ianna Novac a studiat canto la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” la clasa tenorului Octavian Dobrotă.  La vremea respectivă, relația dintre cei doi a fost una strict profesională, deși Ianna a făcut o pasiune nebună pentru profesorul său încă din clasa a XII-a. Ulterior, întâlnindu-se în alte circumstanțe, cei doi au realizat că au foarte multe lucruri  în comun și au început să construiască împreună o frumoasă poveste de dragoste.

Momentul când ne-am privit altfel în ochi a fost în vară, când Ianna a absolvit liceul și se pregătea pentru Universitatea Națională de Muzică București. Am făcut pregătire în particular, ne-am apropiat mult și de atunci suntem nedespărțiți .”, a povestit tenorul Octavian Dobrotă.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În prezent, soprana este nedespărțită de soțul ei și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Erika, în vârstă de 9 ani și un băiețel de 3 ani, Alexandru.

Trupa ASIA se reunește

Citește și: ”Era firesc să le spun oamenilor adevărul.” Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A

Trupa ASIA se reunește
Trupa ASIA se reunește[Sursa foto: Instagram]

Anul acesta, soprana pop-operă Ianna Novac sărbătorește 20 de ani de activitate scenică, prilej pentru care a organizat un concert  la Sala Palatului.

În cadrul concertului vor fi prezente și fostele sale colege din trupa ASIA, Anca Neacșu, Soranna Darclee și Alina Crișan.

Trupa ASIA s-a destrămat în anul 2006, iar cu ocazia acestui eveniment, fetele anunțat că trupa se reunește, dar fără prezența Irinei Nicolae.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Irina Nicolae. „Mie mi s-a părut firesc să le susțin pe fete, pentru că întotdeauna vor fi parte din mine!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies