”Era firesc să le spun oamenilor adevărul.” Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A

”Era firesc să le spun oamenilor adevărul.” Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A
”Era firesc să le spun oamenilor adevărul.” Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A

După o lungă perioadă în care Irina Nicolae a preferat să nu mai apară sub lumina reflectoarelor, artista a acceptat invitația lui Teo Trandafir pentru a discuta deschis, la Kanal D, despre neînțelegerile cu trupa A.S.I.A. Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta!

Irina Nicolae a fost membră a trupei A.S.I.A încă de la început însă, după ani de zile de activitate, cântăreața a decis să se retragă pentru a petrecere mai mult timp cu familia sa. Din acest motiv, artista a fost ulterior înlocuită de Ianna Novac. Recent, trupa A.S.I.A a anunțat că vor organiza un concert la începutul lunii martie, însă fără să o invite pe Irina.

De aici și până la un scandal de proporții a mai fost un singur pas. Irina Nicolae a fost invitata în emisiunea lui Teo Trandafir, pentru a face dezvăluiri despre motivul pentru care a renunțat la trupa A.S.I.A, în urmă cu câțiva ani.

„N-am mai venit de foarte multă vreme. Eu sunt un om discret cu viața mea privată după ce am decis să plec din formația care m-a consacrat.

Am dat prioritate vieții personale, este un lucru știut, am dat o declarație de presă la momentul respectiv, ăsta a fost motivul pentru care eu am plecat din trupa ASIA. Sunt cu același om de atunci, care între timp mi-a devenit și soț. Avem împreună cel mai minunat și cel mai prețios dar pe care mi-l putea face Dumnezeu și soțul meu, fetița noastră, Scarlet Maria”, a explicat Irina Nicolae, care trăiește la Budapesta.

Citește și: ”Ce anume urmărești?!” Sorana de la A.S.I.A., mesaj agresiv pentru Irina Nicolae, care nu a fost invitată la concertul trupei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A[Sursa foto: Captură YouTube]

Irina Nicolae, dezvăluiri despre neînțelegerile cu fostele colege de trupă

Totodată, Irina Nicolae a făcut câteva declarații și despre neînțelegerile cu fetele din trupa A.S.I.A. Artista a precizat faptul că nu știa nimic despre respectivul concert,

aflând ulterior prin intermediul presei, printr-un apel telefonic. De asemenea, a mai fost contactată de încă o persoană din presă pentru a-i preciza faptul că există deja un mesaj de-al ei, din spusele acesteia făcut de Adrian Ordean, în care anunța că nu poate participa la eveniment.

„Am aflat prin intermediul colegilor tăi din presă care m-au contactat și m-au întrebat dacă vin la concert. Nici nu știam despre ce concert este vorba.

Le-am zis sincer că nu am fost invitată, eu nici nu fusesem contactată, deci era firesc să le spun oamenilor adevărul. Apoi m-a sunat altcineva din presă care mi-a zis că există o declarație a mea, pardon, a domnul Adrian Ordean, care declara că eu îmi anunțam publicul cu regret că nu pot să fiu parte din acest eveniment. De aceea s-ar fi ajuns la această formulă, că eu sunt ocupată cu viața mea, că am un copil, că nu mai locuiesc în România”,
susține Irina Nicolae, care nu a declarat niciodată că nu poate lua parte la evenimentul din martie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

Irina Nicolae, noi declarații despre scandalul cu trupa A.S.I.A[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies