Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”
Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”

Cu ce se ocupă si ce studii are Ilinca Munteanu, soția a lui George Simion

In urma cu două luni, George Simion a indus in eroare opinia publică încercând să dea de înțeles ca iubita lui este o fată, pe nume Iulia Burcea. Pentru a lămuri situația creată, liderul politic a ținut sa facă unele precizări chiar pe contul personal de Facebook, atașând o poză cu el si viitoarea soție.

George Simion si Ilinca Munteanu la cununia civila[Sursa foto: Facebook]

“Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă.

Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo” a comentat George Simion, atașând o poza cu Ilinca.

Inclusiv Luis Lazarus i-a lăsat un comentariu in dreptul pozei felicitându-l pentru faptul ca si-a găsit perechea: "Hopaaaa!!! E bine ca ai găsit-o, in sfârșit! Bravo! Mai bine mai târziu decât niciodată!"

Ce vârstă are Ilinca Munteanu

Citeste si: George Simion va avea o nuntă de proporții. La ce costuri se ridică evenimentul cu peste 10.000 de persoane

ilinca munteanu george simion
George Simion si Ilinca Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce vor să facă George Simion și soția sa cu darul de la nuntă. Invitații pot fi voluntari la eveniment

Ce studii are Ilinca Munteanu 

Tânăra are vârsta de 24 de ani si a terminat Facultatea de Drept. Nefiind atrasă de zona politică, șatena nu dorește să urmeze o astfel de carieră, lucru confirmat inclusiv de George Simion.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”,
a declarat George Simion pentru Click.ro.

In planul personal, politicianul are planuri mari alături de tânăra fata. Deși, mereu a fost discret in privința vieții private, liderul politic a precizat ca își dorește mai mulți copii.

Ilinca Munteanu si George Simion vor pași in fata altarului in data de 27 august 2022. Locația evenimentului ce o sa strângă peste 10.000 de invitați, o sa fie într-un resort din localitatea Oveșelu, în județul Vâlcea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

La nunta lui George Simion si a Ilincăi Munteanu vor participa peste 10.000 de invitați

Citeste si: Cine este soția lui Jorge. „Relația noastră a început mai mult pe partea de business și așa l-am descoperit pe el”

Pentru maiestosul eveniment anunțat pe rețelele de socializare si nu numai,  George Simion si viitoarea soție au pregătit un meniu tradițional, pregătit cu ingrediente 100% romanești.

Pentru a atrage toate privirile, mirii vor avea ținute vestimentare care se vor îmbina perfect cu tematica nuntii tradiționale.

Deși rochia o sa fie o surpriză pentru toți invitații, Ilinca a precizat ca o sa fie o ținută făcută special pentru ea. Inserțiile vor fi tradiționale, dar adaptate pentru o rochie stil sirena.

„Pot să îți spun două cuvinte și cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate, este foarte frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu. E o nuntă mai mult decât mi-aș fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum, o să văd atâția oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâția care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm, o să avem artiști foarte mulți, o să fie frumos, cu siguranță o să vă placă. Voi purta o rochie, nu o să fie de prințesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o făcută la comandă, cu influență tradițională, din voal, e o rochie foarte frumoasă, nu e o rochie stil tradițional complet, este adaptată”, a declarat Ilinca, pentru un post de televiziune.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

În ce oraș din România sunt cele mai multe divorțuri. Se destramă 7 căsnicii pe zi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies