Cine este Ioana Ignat. „Eu de mică am ştiut că o să devin cântăreață.”

Cine este Ioana Ignat
Ioana Ignat

Ioana Ignat este o cântăreață și compozitoare de muzică pop de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ioana Ignat și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii mai puțin cunoscute despre viața personală a artistei.

Cine este Ioana Ignat

Citește și: Cine este Mimi. „Eu la 11 ani am realizat pentru prima dată că sunt depresivă”

Cine este Ioana Ignat
 Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Edward Sanda. “Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea!”

Ioana Ignat face parte din tânăra generație de artiști români, care a devenit cunoscută prin intermediul participării sale la un concurs muzical televizat, acolo unde a ajuns în finală, reprezentând echipa lui Marius Moga. În anul 2017, artista a scos primul său single, iar ulterior s-a bucurat de un succes considerabil, reușind prin intermediul talentului său muzical și al felului său de a

fi să câștige simpatia și admirația publicului.

Ce vârstă are Ioana Ignat

Născută în data de 22 iulie 1998, la Botoșani, Ioana Ignat împlinește vara aceasta vârsta de 26 de ani.

Cariera Ioanei Ignat

Cine este Ioana Ignat
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Din punct de vedere muzical, Ioana Ignat are un stil care combină pop-ul cu influențe din muzica populară și elemente de muzică electronică. Vocea sa puternică și emoțională a atras rapid atenția publicului și a criticilor muzicali. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu nume consacrate ale muzicii românești, printre care Damian Drăghici, Edward Sanda, Pavel Stratan, Dorian Popa și What’s Up.

Eu de mică am ştiut că o să devin cântăreață.

De când eram micuţă. Cântăm prin casă, cântam pe la biserică. Acolo cântam în strană, cu maicile şi mi-am dorit să fac din ce în ce mai mult treaba asta. Când am ieşit m-am înscris la Palatul Copiilor la Cercul de Chitară. Chitară deja ştiam şi primisem şi cadou o chitară de la nişte prieteni de la mănăstire. La 15 ani am intrat într-o orchestră unde aveam evenimente de joi până duminică, aveam şi câte 2 evenimente pe zi.
”, a declarat loana Ignat la Radio Impuls.

Pe lângă cariera sa muzicală, Ioana Ignat este activă și pe rețelele sociale, unde își împărtășește adesea momente din viața personală și profesională cu fanii săi.

Familia Ioanei Ignat

Cine este Ioana Ignat
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere al vieții de familie, despre Ioana Ignat este cunoscut faptul că provine dintr-o familie numeroasă.

Tânăra s-a născut într-o familie cu 6 copii.

Am trei surori, un frate, iar mama este însărcinată. Nu ştiu încă dacă este fetiţă sau băiat. Mie mi-este indiferent. Când merg acasă mă distrez. La Bucureşti am stări de nervi, iar când merg la Botoşani sunt ca un copil .”, a spus Ioana Ignat, potrivit spynews.

Ioana Ignat, probleme cu alcoolul

Se pare că celebritatea a venit și cu o serie de părți negative în viața Ioanei Ignat. Tânăra a povestit în cadrul emisiunii lui Cosmin Cernat de la Radio Impuls că a avut probleme cu alcoolul, pe care, însă, a reușit să le gestioneze în cele din urmă.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"- stirilekanald.ro

După emisiune m-am îndepărtat foarte tare de Dumnezeu, o luasem razna în momentul în care aveam cel mai mare succes. Eu am avut probleme cu alcoolul. Nu am făcut prostii… dar era o formă de refugiu. Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit. Doi-trei ani am avut probleme mari',

Îmi dădeam seama că dau cu piciorul multor lucruri… slăbisem mult, aveam 42 de kilograme, nu mai aveam control asupra mea. Postam orice în social media, mă îmbătam și postam orice…

Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de alcool de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul. Am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins.”, a povestit Ioana Ignat, la Radio Impuls.

Viața personală a Ioanei Ignat

Cine este Ioana Ignat
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Atunci când vine vorba de Ioana Ignat din spatele camerelor de filmat, artista se declară o persoană aventuroasă, căreia îi place să se distreze alături de prieteni și să parctice diferite activități care îi stârnesc adrenalina.

Merg la tenis, la Escape Room – camera secretelor, la Laser Tag. Îmi place să am activitate, dar nu întotdeauna. Mai sunt şi momente când vreau să stau în casă, să lenevesc, să stau câteva zile fără să ies din casă, mai vin prietenii pe la mine. Îmi place să jucăm poker, dar în general stabilim ceva ca să stăm degeaba.  M-am aruncat la Baloteşti cu hamuri, de la 15 metri. Îmi place să merg să trag cu puşca, să trag cu arcul, să călăresc! Îmi place să fac curat. ”, a declarat artista în cadrul unui interviu pentru Click.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Shift. „Sunt un tip foarte pretențios și sunt foarte complicat și dificil.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Alain Delon a fost condus pe ultimul drum! Unde a fost înmormântat marele actor: ”Am respectat întru totul cerințele”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies