Cine este Irina Rimes. „Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea.”

irina rimes
Irina Rimes

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. Află din acest articol cine este este Irina Rimes, ce vârstă are, dar și alte detalii atât din viața sa profesională, cât și personală.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. De-a lungul timpului, artista a reușit, prin talentul și devotamentul său, să creeze o comunitate mare de fani. Descoperă din rândurile de mai jos mai multe detalii despre această artistă!

Ce vârstă are Irina Rimes

Citește și: Cine este Lora. „Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern.”

irina rimes biografie
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Irina Rimes s-a născut la data de 22 august 1991 în Republica Moldova. Până la vârsta de 33 de ani, bruneta a reușit să își clădească o carieră de succes în România.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cariera Irinei Rimes

În anul 2012, Irina a participat la un concurs de talente din Republica Moldova. Ulterior, s-a mutat în România, unde și-a dorit să își creeze o carieră în lumea muzicală. În anul 2016, vedeta s-a făcut cunoscută publicului românesc, printr-o melodie ce a devenit hit. Ulterior, Irina a lansat o mulțime de alte piese care au fost foarte apreciate, ajungând să devină una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară.

După doar doi ani, Irina a reușit să ocupe rolul de antrenor la o emisiune de talente. De atunci, cariera Irinei a avut un drum foarte bun și a reușit să se bucure de faimă.

Viața amoroasă a Irinei Rimes

cine este irina rimes
Cine este Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu dezamăgiri în dragoste. Aceste povești triste au făcut-o pe Irina să compună câteva piese foarte emoționante.

Piesa „Nu știi tu să fii bărbat” a fost apreciată de către public, însă artista a compus melodia pe seama evenimentelor din viața ei, într-un moment de supărare. Cea mai cunoscută relație a sa a fost cu artistul Killa Fonic, în urma căreia Irina a suferit enorm. De aproape patru ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de producătorul francez, David Goldcher.

„Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea.

Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine. El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună.
El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta.”
, a povestit artista.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

  Cei doi s-au cunoscut în Franța, iar pasiunea pentru muzică îi face să fie și mai apropiați. Irina și David compun muzică împreună și sunt foarte recunoscători că împart același interes.

„Este cea mai minunată ocupație pe care o putem avea noi doi.”, a mărturisit vedeta.

Cererea în căsătorie dintre cei doi nu a fost una tipică. Artista a povestit că nu este fană bijuterii, așa că se aștepta ca iubitul ei să nu îi adreseze marea întrebare, oferindu-i un inel.

„Am zis că dacă vreodată mă cere, am zis că nu vreau inel, oricum eu nu sunt cu bijuteriile, nu port nimic, vreau o călătorie, du-mă într-o călătorie și ăla e inelul. M-a cerut o dată.  Am făcut o dată piese împreună. Noi facem multă muzică împreună și am făcut o piesă în limba franceză, el s-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Și am zis «da» și aia a fost.”, a declarat Irina Rimes.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies