Cine este Lora. „Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern.”

lora
Lora

Lora este una dintre cele mai apreciate și cunoscute persoane publice din România. Află din acest articol cine este Lora, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare atât din viața ei profesională, cât și personală.

Lora este o cântăreață apreciată din lumea showbizului românesc. De-a lungul timpului, artista a reușit să aibă o mulțime de fani, datorită talentului său muzical. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii legate de viața Lorei.

Ce vârstă are Lora

Citește și: Lora, despre suferința prin care a trecut până la despărțire și cum a mascat totul de public. „E imposibil să nu doară.”

cine e lora
Cine e Lora[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă” Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează primul în relația celor doi

Artista s-a născut la data de 23 iulie 1982, în Vaslui. Până la vârsta de 41 de ani, vedeta a reușit să clădească o carieră de succes în lumea artistică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cariera Lorei

lora biografie
Lora[Sursa foto: Facebook]

Anul 2004 este anul care a făcut-o cunoscută pe Lora pentru publicul românesc, după participarea la o emisiune de talente. În anul 2006, Lora a fost membră în trupa Wassabi, formată de Marius Moga.

Totuși, după 3 ani, frumoasa vedetă a părăsit trupa și a început cariera solo. De atunci, cântăreața a cunoscut succesul și a lansat multe melodii ce au ajuns hituri. De-a lungul timpului, datorită talentului și a carismei sale, Lora a prezentat diferite emisiuni și a fost concurentă în una dintre cele mai apreciate emisuni de talente din România.

Viața amoroasă a Lorei

lora si ghenu
Lora și iubitul ei[Sursa foto: Facebook]

În anul 2012, cântăreața s-a căsătorit cu Dan Badea. După doar doi ani de căsnicie, cei doi au ales să divorțeze. În anul 2014, Lora a început povestea de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cu toate că relația lor este longevivă și se înțeleg foarte bine, cei doi au amânat să facă pasul cel mare. Totuși, artista a explicat ca a amânat nunta și din cauza pandemiei, însă anul acesta vor organiza marele eveniment.

S-au întâmplat niște lucruri la mine în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Refuzasem și un proiect de televiziune mare. Nu eram sigură că am făcut ce trebuie. Dar a funcționat instinctul perfect, am făcut alegerea bună. Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul.

”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Până la 41 de ani, artista nu și-a clădit o familie și nu a devenit mamă.

Cu toate acestea, vedeta a explicat că nu trebuie condmnată din cauza situației din viața ei. În urmă cu 4 ani, artista a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei, fiindcă mama ei s-a stins. Vedeta a încercat ani la rândul să lupte, alături de mama sa, împotriva bolii nemiloase cu care a fost diagnosticată femeia.

„Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern. Întotdeauna am fost responsabilă de copiii din viața mea, începând cu copiii de la bloc, de la scară, din cartier. Am fost crescută să fiu responsabilă și mi-au plăcut responsabilitățile. Responsabilitatea creșterii unui copil nu ține doar de parinți, ci suntem o mare familie cu toții, iar în familia asta, noi, românii, trebuie să ne ajutăm unii pe alții, ca să fim acolo pentru noile speranțe. A tunci când am putut să am copii şi am vrut am avut omul nepotrivit lângă mine, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel. Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine , a declarat Lora.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Smiley. „Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. ”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies