Lora, declarații cu lacrimi în ochi despre relația cu Ionuț Ghenu. Motivul pentru care artista nu mai credea în iubire. „M-am sabotat foarte mult”

Lora, declarații cu lacrimi în ochi despre relația cu Ionuț Ghenu. Motivul pentru care artista nu mai credea în iubire. „M-am sabotat foarte mult”
Lora, declarații cu lacrimi în ochi despre relația cu Ionuț Ghenu. Motivul pentru care artista nu mai credea în iubire. „M-am sabotat foarte mult”

Lora a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu.

Lora este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țară, iar pe lângă faptul că are o carieră de succes de care se poate declara împlinită, artista poate spune în sfârșit că este fericită și pe plan sentimental, în relația pe care o are cu Ionuț Ghenu. Aceasta a vorbit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, despre faptul că se pregătesc să facă pasul cel mare în toamnă și a povestit cu lacrimi în ochi cât de mult îl iubește și cum a reușit de multe ori să își saboteze mintea, deoarece nu mai credea în dragoste

adevărată.  „Mă bucur pentru că îl iubesc foarte mult. Este iubirea vieții mele și l-am trecut prin toate, l-am chinuit foarte mult. M-am sabotat foarte mult pentru că nu mai credeam. Nu știi niciodată, mai ales când ești în domeniul acesta, câtă încredere să poți avea într-un om, ce vrea de la tine, ești puțin paranoic. Da, am avut momente de sabotaj. Mi-am sabotat mintea, l-am trecut prin toate alea ca să văd ce fel e când e rău.
Cred că multe femei o să înțeleagă. O făceam cumva fără să-mi dau seama. Îmi dădeam seama după, era clar că era un fel de mecanism de autoapărare. El a fost mereu mai bun. Asta mi s-a părut magic.”
, a spus Lora.

Momentele dificile prin care Lora a trecut, iar iubitul ei i-a fost alături

Citește și: Lora a vorbit cu lacrimi în ochi de durerea provocată de pierderea părinților! Cum a reușit artista să o depășească? „Trebuie pur și simplu să învățăm să trăim cu niște dureri.”

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Lora, despre suferința prin care a trecut până la despărțire și cum a mascat totul de public. „E imposibil să nu doară.”

Artista a vorbit și despre câteva momente grele prin care a trecut, unul dintre ele fiind pierderea mamei sale, iar Ionuț a fost cel care a ajutat-o mereu să revină pe linia de plutire. 

„Au fost câteva momente dificile, dar foarte dificil a fost când a murit mama. Atunci a fost foarte, foarte dificilă și când am rămas în Bali a fost iar un moment extraordinar de dificil. Știu că sună exotic, dar a fost foarte dificil pentru că am rămas acolo și toată lumea în țară era super panicata. Aveam discuții și nu știam ce să facem, nu putem să ajutăm, simțeam că suntem degeaba.
Eu clacam, el era acolo să mă pună pe linia de plutire.”,
a mai povestit Lora.

Citește și: Mânăstirea din România unde au fost ascunse 200 de tone de aur! Cum a fost păstrat tezaurul Băncii Naționale, fără a fi descoperit de forțele rusești- kanald.ro

Citește și: "Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului- stirilekanald.ro

Lora
Lora[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Lora, despre suferința prin care a trecut până la despărțire și cum a mascat totul de public. „E imposibil să nu doară.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies