Cine este Iulia Sălăgean. „Eu pun preț pe atențiile astea de gentleman!”

cine este iulia salagean
Cine este Iulia Sălăgean

Iulia Sălăgean este una dintre cele mai cunoscute persoane din showbizul românesc, după căsnicia cu Alex Bodi, cunoscutul om de afaceri. Înainte ca milionarul să aibă o relație cu Bianca Drăgușanu, relație extrem de mediatizată, acesta a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Iulia Sălăgean, ce vârstă are, dar și multe alte detalii legate de viața personală.

Cu ce se ocupă Iulia Sălăgean

Citește și: Cine este Nadia Comăneci. „Era ideea de libertate, cred că era atât de mare dorinţa de libertate încât nu mai conta nimic!”

iulia salagean iubit
Iulia Sălăgean[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mircea Baniciu. “Sunt un tată nemaipomenit!”

Blondina este pasionată de machiaj și a devenit un make-up artist destul de celebru. Mai mult, vedeta este mama Selenei, fetița pe care o are alături de Alex Bodi. La începutul relației, cei doi locuiau în Germania, țara unde Iulia a stat o bună perioadă de timp. Deși finalul relației dintre cei doi a fost extrem de tumultos, cei doi încearcă să păstreze o relație cât se poate de bună, pentru fiica lor.

 În anul 2018, Iulia a depus plângere împotriva afaceristului, acuzându-l de violență. La scurt timp după ce a încheiat relația cu Iulia, Alex a început o relație cu Bianca Drăgușanu.

Eu am suferit foarte mult lângă fată, am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok.”

, a povestit fosta soție a lui Alex Bodi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iulia Sălăgean și Alex Bodi

 iulia salagean
Iulia Sălăgean[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că între blondină și milionar au existat certuri și acuzații extrem de grave, se pare că în prezent s-au iertat unul pe altul.

Bărbatul are numai cuvinte de laudă față de mama fetiței lui, povestind că Iulia a fost omul ce l-a ajutat extrem de mult în viață, dovedindu-i loialitate.

Iulia a fost alături de mine în momentul în care eram un om foarte greu de stăpânit, eram stresat, întâmpinat numeroase probleme, ea din propria inițiativă și-a vândut salonul și a vrut să mă ajute, chiar dacă situația ei nu era cea mai bună.

Am trecut prin multe împreună, am locuit cu Germania o perioadă de timp cu ea, mi-a fost alături din punct de vedere spiritual, cu sfaturi, putea să mă tempereze, chiar n-am ce să zic urât de Iulia niciodată. ”, a povestit Alex Bodi.

Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea

 iulia salagean varsta
Ce vârstă are Iulia Sălăgean[Sursa foto: Instagram]

După relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan, afaceristul Flavius Nedelea s-a afișat alături de Iulia Sălăgean.

Din nefericire, relația lor de amor a durat foarte puțin, însă cauzele sunt necunoscute. Apropiații celor doi susțin faptul că Flavius și Anamaria au fost văzuți împreună la restaurantul acestuia, iar pe Iulia ar fi deranjat-o amarnic acest lucru. Blondina a explicat că își dorește o relație serioasă și că are nevoie în viața ei de un bărbat matur, care să îi înțeleagă nevoile și care să fie suficient de puternic pentru ea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am tras cu cineva niște ani și nu mai am aceeași răbdare să mai trag cu altcineva. Un bărbat care trece de vârsta de 35 de ani deja trebuie să fie puternic, eu nu mai am înțelegere pentru astfel de lucruri. Dacă nu o acceptă pe cea mică, eu nu am ce să discut, asta înseamnă să fii matur, eu nu am ce să discut cu un bărbat imatur sau un copil. Contează și atențiile, da. Eu pun preț pe atențiile astea de gentleman. Foarte rar mai găsești bărbați care să-ți deschidă portiera la mașină, să-ți tragă scaunul când te așezi pe scaun într-un restaurant sau să-ți ia jacheta , a declarat Iulia Sălăgean.

Vedeta se mândrește cu un trup de invidiat, postând des în mediul online fotografii incendiare cu ea.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Nicu Paleru. „La 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies