Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade. “Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat. I-am cerut să renunțe!”
Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade

Cornel Palade este un renumit actor al showbizului romanesc, cunoscut mai ales pentru perechea pe care a format-o alături de Romica Tociu, ca grup umoristic. Aflați în rândurile de mai jos cine este partenera de viață a actorului și cați copii au împreună.

"Pe soția mea actuală, am cunoscut-o la Brigada artistică. Nu am agățat-o, eu eram direct. Era talentată, canta bine și era bună și pe proză, și frumoasă. Și terminasem spectacolul  eram gata, voiam să îmi iau banii și nu mai venea odată. I-am zis: Vrei să vorbim puțin? Și am luat-o și am mers la un bar și am început  s-o vrăjesc. Să stam puțin de vorbă… și de atunci, vorbim și astăzi din 1986.

Suntem și acum împreună. Ne-am căsătorit după ce am plecat eu la Galați.” a spus Cornel Palade în podcastul Cristinei Siscanu. 

Iuliana a făcut un sacrificiu important în cariera amândurora atunci când cei doi au fost admiși la teatrul din Galați. Concursul era în decembrie și Iuliana a fost partenera de replică pentru Cornel Palade în cadrul concursului.

Comisia le-a comunicat ca femeia fusese admisă și actorul nu.

Cum și-a cunoscut Cornel Palade soția

Citește și: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce vârstă are Iuliana Palade

Cornel Palade: “Dar, ne-au zis că au loc pentru amândoi și eu i-am spus ei: Tu hotărăști. Trebuie să rămână doar un nebun, celalalt trebuie să rămână să strâgă de căsnicie și de casa noastră. O să fim amândoi în aceeași treabă și vor fi scene de gelozie, ne vom ciondăni. Țin prea mult la tine, te iubesc prea mult, ca să mă despart de tine! Ea s-a întors la Piatra Neamț și a renunțat.

I-am cerut să renunțe!” a declarat Cornel Palade în podcastul Cristinei Siscanu.

Timpul a trecut și Iuliana a decis să se mute la Galați, într-o perioadă în care lui Cornel ii era foarte greu cu tot felul de neajunsuri.

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

Cornel Palade: “La Galați m-am lovit de o foame, nu aveam cartelă, nu aveam nimic. Totul era pe cartela.

Noroc că aveam o prietenă și jos sub bloc, era o alimentară. Îmi aducea un litru de ulei sau o pâine. Grav! Și m-am mai trezit și cu ea pe cap. Stăteam într-un apartament cu 4 camere, într-o cameră. În restul camerelor, stăteau alții. Era de la teatru.” a declarat pentru aceeași sursă.

În vârstă de 60 de ani, Iuliana Palade a știut mereu cum să treacă peste obstacolele pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Cei doi au o fiica, Ada, în vârstă de 34 de ani care locuiește in Londra.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cornel Palade și Iuliana au fost la un pas de despărțire

Cine este Iuliana Palade, soția lui Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

În anul 2013, soția actorului trecea prin momente nefericite și a vorbit despre infidelitatea soțului. Conform declarațiilor, acesta avea o amantă o tânără. După declarațiile publice ale Iulianei, Cornel Palade a negat cu vehement ă existenta vreunui adulter.

„Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească.

Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, declarat Iuliana în anul 2013, potrivit click.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies