Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

Laura giurcanu varsta
Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

Iată mai jos cine este Laura Giurcanu și cum a reușit să devină cunoscută la nivel internațional la numai 15 ani.

Laura Giurcanu a devenit cunoscută publicului din România încă de la vârsta de 14 ani, atunci când Cătălin Botezatu a descoperit-o și a reușit din mii de candidate să fie Next Top Model România. De atunci, frumoasa tânără continuă să facă senzație în mediul online.

Laura Giurcanu s-a născut pe 23 decembrie 1996 și are 1.80 m înălțime. În prezent, Laura este fotomodel, influencer și vlogger.

Pe Instagram, ea are aproape un milion de urmăritori, iar de câțiva ani este vegetariană. Tânăra în vârstă de 24 de ani a colindat lumea în lung și lat după ce a câștigat concursul de modele.

Cine este Laura Giurcanu și cu ce se ocupă 

cine este laura giurcanu
Cum a devenit cunoscută Laura Giurcanu[Sursa foto: Facebook]

Cum a devenit Laura Giurcanu cunoscută în România

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, CRBL. Biografie: nume real, data nașterii, vârsta, căsătorie, copil

„După concurs, am plecat imediat din țară pentru joburi și m-am mutat la un liceu privat ca să nu am probleme cu lipsitul de la școală, sunt abia clasa a 11-a, am 16 ani. Încă locuiesc în București, dar am contracte cu agenții din New York, Paris, Milano, Berlin. Cel mai important show a fost pentru Armani, am făcut o campanie Penti care a apărut în VOGUE Turcia”, povestea Laura la scurt timp după ce destinul i s-a schimbat în anul 2012. 

Laura a continuat să pozeze pentru diferite campanii timp de mai mulți ani, apoi s-a dedicat vlogurilor și Instagram-ului.

Laura Giurcanu a făcut sport de performanță timp de 7 ani. Câștigătoarea de la 'Next Top Model' by Cătălin Botezatu s-a apucat de atletism după ce a văzut o reclamă la un brand de haine.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, ELENA CHIRIAC. Biografie: data nașterii, vârstă, cariera

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Laura Giurcanu survivor
Laura Giurcanu este concurentă la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, EMIL RENGLE. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

„Aveam un vis pe săptămână.

Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel.
Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, a declarat Laura Giurcanu.

 

În ciuda vârstei sale fragede, Laura Giurcanu era pregătită să se așeze la casa ei și a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său, pe 31 mai 2019.

„În sfârșit am făcut acest clip. Am fost super emoționată în timp ce-l filmam deeeci îmi pare rău pentru cât sunt de ciudățică.

Sper să fiți mereu fericiți și să vă ascultați inima orice ar fi.

Cezar era un prieten extraordinar, se comporta super frumos. Nu știu dacă o să ne iubim mereu. Nu știu dacă o să fim împreună peste 10 ani. Îmi doresc? Sigur! Foarte mult! Dar dacă o să reușim,asta ne va spune doar timpul. Și cred că o să ne iubim cât o să vrem să ne iubim. De multe ori iubirea e o alegere.”, povestea Laura Giurcanu, la scurt timp de la logodnă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laura Giurcanu s-a despărțit de iubitul ei

Relația Laurei cu Cesar Bîtlan a ajuns la final, iar tânăra a povestit ce s-a întâmplat.

Laura Giurcanu s-a despărțit de iubit
Laura Giurcanu și Cezar și-au spus adio[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Care au fost motivele despărțirii dintre Laura Giurcanu și Cezar

Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi.

Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat...de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.

Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe.

Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita... te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”, a spus Laura Giurcanu pe rețelele de socializare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cu cine se iubeste castigatoarea de la Next Top Model!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies