Cine este Liviu Teodorescu. "Piesa era menită să facă loc momentului!"

liviu teodorescu
Cine este Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Insă știați că acesta a debutat în muzică la o vârstă fragedă?

Aflați în rândurile următoare ce vârstă are Liviu Teodorescu, ce studii deține, cu ce se ocupă în prezent, dar și ce a transmis, în urmă cu ceva vreme, atunci când a avut loc în viața lui doua evenimente importante.

 

Ce vârstă are Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu s-a născut pe data de 12 iulie, în București, acolo unde trăiește și în zilele noastre.

În prezent, acesta are frumoasa vârstă de 31 de ani.

Citește și: Cine este Romică Țociu. “Respectul pentru părinți a fost un lucru care mi-a rămas imprimat”

liviu teodorescu wikipedia
Cine este Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Paula Chirilă. "Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce studii are Liviu Teodorescu

In ceea ce privește studiile acestuia, se pare că Liviu Teodorescu a absolvit Colegiul Național "Gheorghe Șincai" din București și a fost admis la Conservator, la secția Compoziție Muzică Ușoară.

cine este liviu teodorescu
Cine este Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară.

Debutul său în muzică, a avut loc încă din anul 2006, atunci când a participat la Eurovision-ul Copiilor, alături de grupul din care făcea parte, numit “Numai cu acordul minunilor”. În momentul în care a absolvit liceul, acesta a reușit să participe și la primul sezon al unei emisiuni TV de muzică, acolo unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Ulterior, ușile s-au deschis pentru Liviu Teodorescu și în domeniul actoriei, în luna martie a anului 2012, atunci când a fost invitat să joace într-un serial TV, intrând astfel și într-o trupă muzicală, numită Lala Band.

Cu toate acestea, la diferență de un an, artistul a decis să părăsească această trupă muzicală și a decis să lanseze prima sa melodie solo, numită “ești piesă”. Prin intermediul acestei melodii, Liviu Teodorescu a reușit să se bucure de un mare succes în rândul fanilor săi, formați deja până la acea vreme, urmând ca de atunci și până în prezent, artistul să scoată melodii atât solo, cât și în colaborare cu mulți artiști, printre care se află și Andra, Robert Toma, Adda, Sore și mulți alții.
În plus, Liviu Teodorescu a participat de-a lungul timpului și încă participă, la nenumărate emisiuni TV, printre care se află și cele de actorie, dar și muzică.

liviu teodorescu sotie
Cine este Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Liviu Teodorescu este soț și tată

Liviu Teodorescu  si soția sa, Iulia, sunt împreună încă din perioada liceului, iar după 10 ani de relație, mai exact în anul 2021, cei doi au decis să se căsătorească în mod oficial, iar pasul cel mare a fost făcut chiar de ziua partenerei sale, atunci când artistul a decis să pregătească o petrecere surpriză, să compună chiar și o piesă în acest sens, iar ulterior să o surprindă pe aleasa inimii sale.

Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult ”, a transmis Liviu Teodorescu la acel moment.

Mai mult de atât, în anul 2023, artistul Liviu Teodorescu a devenit și tată de fată, iar marea veste a fost împărtășită chiar de către acesta, la acea vreme, pe contul său de Instagram.

Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne ”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram, la acea vreme.

liviu teodorescu varsta
Cine este Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Paula Chirilă. "Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies