Cine este Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. " Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el!”

lucian mitrea varsta
Lucian Mitrea este soțul Andreei Bănică

Lucian Mitrea este soțul Andreei Bănică. Însă știați cum s-au cunoscut cei doi?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, dar și cu ce se ocupă acesta. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi, care formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. 

 

Cu ce se ocupă Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică 

Atunci când vine vorba despre profesia soțului Andreei Bănică, Lucian Mitrea, se pare că acesta a fost impresar, însă în prezent a devenit unul dintre cei mai importanți dezvoltatori

imobiliari din județul Ilfov. Se pare că acesta este cel care a construit mai multe blocuri, la granița dintre Pantelimon și Cernica. 

Astfel, în prezent, Lucian Mitrea preferă să se dedice construcției de locuințe, dar și de vinderea acestora. Pentru ca afacerea să meargă în continuare, Lucian Mitrea este într-o continuă căutare de proprietăți, pe care să le achiziționeze iar ulterior să le vândă sau pe teritoriul cărora, să ridice case sau blocuri. 

lucian mitrea ocupatie
Lucian Mitrea este soțul Andreei Bănică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine este Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică 

În ciuda faptului că soția sa, Andreea Bănică, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, se pare că soțul său, Lucian Mitrea, preferă să stea mai departe de

lumina reflectoarelor, motiv pentru care, nu se știu foarte multe aspecte legate de acesta, decât ceea ce lasă să se vadă. 

Cu toate acestea, este cunoscut deja faptul că este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov. 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, la un moment dat acesta fiindu-i chiar și impresar.

În ciuda acestui aspect, ca în orice relație, și cei doi au mai avut parte de perioade mai puțin frumoase, unul dintre acestea fiind legat de perioada în care cei doi lucrau împreună și petreceau atât de mult timp, încât au început să nu se mai înțeleagă așa ca la început. Astfel, Andreea Bănică a fost nevoită să-și concedieze soțul și să găsească un alt impresar. 

Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva ”,

spunea Lucian Mitrea

lucian mitrea studii
Lucian Mitrea este soțul Andreei Bănică[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum și-a cunoscut Andreea Bănică soțul, pe Lucian Mitrea 

Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, reprezintă dovada vie a faptului că iubirea și respectul trebuie să predomine într-o relație. Cei 2 sunt împreună de aproape 30 de ani, și formează un cuplu desăvârșit, alături de cei 2 copii pe care îi au împreună, Sofia și Noah. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu cum s-au cunoscut cei 2, dar și cum au ajuns ca astăzi să trăiască o frumoasă poveste de iubire, după atâția ani de zile. 

Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. 

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oraș, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian. 

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „același iubit, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor", a povestit artista, cu niște ani în urmă.

lucian mitrea si andreea banica
Lucian Mitrea este soțul Andreei Bănică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies