Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

ciprian silasi varsta
Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară

Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că acesta este tată?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Ciprian Silaşi, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care a renunțat la cariera sa de model, dar și câteva aspecte legate de familia sa.

 

Ce vârstă are Ciprian Silaşi

Ciprian Silaşi s-a născut în anul 1983, în Sibiu și este fiu de preot.

Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 40 de ani.

ciprian silasi iubita
Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

 

Cine este Ciprian Silaşi

Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară. Cu toate acestea, primul său loc de muncă a fost în Italia, atunci când a plecat la vârsta de 18 ani, pentru a lucra într-un bar.

Apoi, odată ce a împlinit vârsta de 19 ani, Ciprian Silaşi și-a început și cariera de model, însă în perioada în care încă se afla în străinătate. Astfel, de-a lungul carierei sale de model, Ciprian Silaşi a colaborat cu nenumărați designeri cunoscuți din întreaga lume, printre care se află și Calvin Klein, Donatella Versace şi Tommy Hilfiger. Cariera sa de model a durat o lungă perioadă de timp, timp în care a defilat pe marile podiumuri ale lumii, a apărut în pictoriale şi reviste.

Cu toate acestea, la un moment dat, Ciprian Silaşi a ales să se întoarcă în România, unde și-a continuat cariera de model, colaborând cu diverse agenţii de modelling, din Bucureşti. De asemenea, Ciprian Silaşi s-a făcut remarcat odată cu participarea sa la cel de-al doilea sezon al emisiunii Exatlon, de la Kanal D.

„Toată lumea îmi spunea să fac modă. La un moment dat am plecat din țară să îmi găsesc de lucru, iar într-un restaurant un designer mi-a propus, în timp ce îl serveam, să fac poze pentru el, să fac prezentări”, a declarat în urmă cu ceva timp Ciprian Silași.

ciprian silasi biografie
Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Sonia Simionov. “Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin!”

 

Ciprian Silaşi a renunțat la cariera de model, pentru cea de cântăreț

În ciuda faptului că  Ciprian Silaşi era un model destul de căutat, la acea vreme, se pare că odată cu trecerea timpului, acesta a ales să renunţe la cariera de model, pentru a începe să urmeze lecţii de canto clasic, ca după după doi ani să se îndrepte spre muzică populară. De asemenea, artistul a reușit ca, pe lângă muzică, să își aducă venituri și din investițiile în imobiliare.

„Nu a fost vorba neapărat despre o renunțare, dar drumul m-a dus într-o altă direcție. Eu am terminat cu viața de model pentru că nu mai era cerere, banii nu erau suficienți cât să mă întrețin. Am dat faliment în domeniul alimentației publice și după mi-a venit ideea cu muzica, dar ca să mă relaxez, era ca o recreere.

Muzica a venit din pasiune, nu o priveam ca pe o meserie. După ce am dat faliment, am început să cânt ca să mă relaxez, ca să îmi

fie mai ușor. Când am văzut că mulți cântă prost, m-am gândit că aia e șansa mea: ori cânt la fel de prost, ori mai bine, rău n-avea ce să fie.

În calitate de model nu ai timp să trăiești clipa de glorie, pentru că ești tânăr și nici nu conștientizezi. Nu faci mulți bani ca model, în cel mai bun caz o faci ca să te lauzi părinților și prietenilor. Pe plan sentimental te ajută, să zicem că ai șanse mai mari la femei. Pe termen scurt, când vine vorba de obiective superficiale te ajută.

 Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc. Pe lângă muzică, activez și în domeniul imobiliar. Închiriez mai multe apartamente, în regim hotelier”, a declarat Ciprian Silași.

ciprian silasi copii
Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 

Ciprian Silaşi este tată

Ciprian Silași este tată pentru doi copilași. Are un băiețel, pe nume Mladin, pentru care a și ales să participe la Exatlon, la acea vreme, în perioada în care se și afla într-o relație cu Diana Romanesse, care este și mama băiatului. Cu toate acestea, odată cu întoarcerea sa de la Exatlon, cei doi au decis să se despartă, deși aveau o relație de mai bine de nouă ani de zile.

Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună ”, a declarat  Ciprian Silaşi, la acea vreme.

În prezent, Ciprian Silași se află într-o relație cu partenera sa de viață, pe nume Manuela, și mama celui de-al doilea copil al său. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui festival, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, se pare că Ciprian Silași nu este căsătorit cu mama copilului său.

„Ca să se înțeleagă, nu sunt însurat. Nici cu prima nu am făcut nuntă și nici cu următoarele nu mă însor. Nu că nu mă văd mire, dar eu merg pe principiul că, dacă te înțelegi bine cu cineva, poți să îți întemeiezi o familie. Ori, pentru mine, asta nu înseamnă să am o hârtie.

Nu știu câte iubite am avut, că nu am stat să le număr. Am fost și cu mai multe în aceeași seară, nu mai contează. Atunci era ceva, dar acum la «bătrânețe», nu te mai lauzi. Am fost cu multe fete, dar nu mai țin minte numărul”,  a declarat acesta.

ciprian silasi sotie
Ciprian Silaşi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies