Cine este Mădălina Ghenea. "Nu am artişti în familie, dar am o mamă care asta a visat pentru mine şi care mi-a dat-o mereu ca exemplu pe Sophia Loren"

madalina ghenea varsta
Cine este Mădălina Ghenea. "Nu am artişti în familie, dar am o mamă care asta a visat pentru mine şi care mi-a dat-o mereu ca exemplu pe Sophia Loren"

Află tot ce nu știai despre Mădălina Ghenea, una dintre cele mai cunoscute românce la nivel internațional.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1987, în Slatina, fiind în lumina reflectoarelor de la o vârstă extrem de fragedă, întrucât, în copilărie, a participat la una dintre cele mai cunocute emisiuni Tv de la acea vreme, și anume „Tip Top Minitop”.

Mădălina Ghenea a urmat cursuri de balet timp de 7 ani și a studiat în paralel pianul, fiind absolventa Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cine este Mădălina Ghenea

Copilăria Mădălinei Ghenea

 „Mergeam la Şcoala de Arte. Am crescut în Şcoala de Arte. Profesoara mea de balet, care mi-e tare dragă, m-a sunat chiar acum câteva zile. Eu am făcut balet şi puţină pictură, canto, pian, mama m-a vrut artistă... Nu am artişti în familie, dar am o mamă care asta a visat pentru mine şi care mi-a dat-o mereu ca exemplu pe Sophia Loren.

Toată viaţa mea am crescut cu acest exemplu. Şi nu am mai găsit până în ziua de azi o divă ca ea. Nu găsesc printre actriţe pe cineva atât de complet ca om şi ca artist... I-am citit cartea, o am aici, vreau s-o semneze!”, a povestit Mădălina Ghenea.

 

Cariera Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea a urcat pentru prima dată pe podium la vârsta de 15 ani, pentru celebrul creator Gattinoni.

Ulterior, frumoasa româncă a făcut înconjurul lumii, având prezentări de modă în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Mădălina spunea despre ea, la un moment dat, că este „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”.

madalina ghenea iubit

Citeste si: Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Între mine și modelling a existat o legătură destul de slabă. Așa am plecat din România, ca model, dar nu mă regăsesc în această ipostază. Sunt actriță. Iau cursuri de canto, de dicție, de actorie. Asocierea mea cu diferite branduri și apariția în reclame se datorează celebrității, nu faptului că sunt model. Modelele sunt pe catwalk, iar eu mă simt „acasă în fața camerei de filmat, nu pe catwalk.

De altfel, celebritatea și cele mai mari satisfacții mi-au fost aduse de actorie. În 2011, am jucat în primul film, „I soliti idioti. Concomitent, am fost imaginea companiei de telefonie Tre-Italia și acela a fost momentul în care gradul de cunoaștere, awareness-ul meu a fost total, în Italia. Practic, într-o săptămână, opt milioane de italieni mă văzuseră pe marele ecran, în cinematografe. Au urmat trei ani în care imaginea mea s-a regăsit peste tot în Italia, campania Tre fiind un succes de manual de publicitate”, a
mărturisit Mădălina Ghenea.

 

Mădălina Ghenea a atras atenția publicului larg din România odată cu apariția sa în videoclipul lui Eros Ramazzotti, filmat pentru piesa „ Il tempo tra di noi ”, în care aceasta joacă rolul iubitei cântărețului. 

În anul 2008, Mădălina se numără printre protagonistele calendarului „Peroni” și doi ani mai târziu, debutează în televiziune, odată cu participarea în show-ul Ballando con le stelle, fiind partenera lui Simone Di Pasquale.

Mădălina Ghenea a debutat în lumea cinematografiei în anul 2011, cu rolul Irinei din pelicula italiană „I soliti idioti”.

Citeste si: Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

 

madalina ghenea biografie

 

„În Razza bastarda am avut un rol care mi-a plăcut foarte mult. Am iubit fiecare personaj şi am pus ceva din mine în fiecare, dar cel din Youth şi cel mai recent rol al meu, cel din Smitten! îmi sunt cele mai dragi. Cel din Youth e un rol mic, dar nu există roluri mici, asta mi-a spus profesorul meu de actorie. Şi am înţeles asta. Iniţial, trebuia să fie mult mai mic, iar eu am venit cu o idee de a-i da mai multă substanţă, Paolo Sorrentino a fost de acord şi aşa am ajuns la cinci scene care mi-au schimbat viaţa. De aceea, Youth reprezintă un pas important pentru mine.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am jucat primul meu rol principal în filmul lui Barry Morrow, care a luat un Oscar pentru Rainman. E interesant să ai o sută de persoane pe platourile de filmare, să te aştepte şi cumva toată greutatea producţiei să fie pe umerii tăi, pentru că eşti primul nume pe afiş. Şi acolo am lucrat cu actori extraordinari – cu Angela Molina, din cel mai recent film al lui Almodóvar, pentru care am o iubire enormă, sper ca într-o zi...”

Citeste si: Cine este KAMARA GHEDI. "Aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, nu acolo, la Constanţa"

Cine este Mădălina Ghenea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil

Viața personală a Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea face parte din topul celor mai frumoase femei din întreaga lume, însă în plan amoros, celebrei românce nu i-a surâs norocul.

Mădălina s-a iubit cu nume mari ale showbiz-ului internațional ca Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau Philipp Plein, urmând să-și găsească liniștea în brațele milionarului Matei Stratan, până la un punct însă.

„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat“, spunea Mădălina Ghenea în urmă cu mai mulți ani.

Pe când toată lumea aștepta cu nerăbdare ca cei doi să anunțe data nunții, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au decis să se separe definitiv.

Apropiații susțin că neînțelegerile dintre cei doi ar fi apărut la numai câteva luni după ce au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Charlotte, care au culminat cu infidelitatea bărbatului, pe care chiar Mădălina a semnalat-o printr-o postare emoționantă în mediul online.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.” – a scris Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare în urmă cu trei ani, lăsând să se înțeleagă că infidelitatea logodnicului ei a fost motivul pentru care și-au spus adio.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său: „Aș prefera să îmbătrânesc singură”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies