Cine este Mădălina Ghenea. „Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună.”

Cine este Mădălina Ghenea. „Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună.”
Cine este Mădălina Ghenea

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Mădălina Ghenea!

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe și fotomodel român din țara noastră.

Ce studii are Mădălina Ghenea

Cine este Mădălina Ghenea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mădălina Ghenea, în distribuția serialului “Familia Borgia”, de la Kanal D2

Mădălina Ghenea a apărut pe lume în Slatina, iar de la o vârstă fragedă a participat la o emisiune pentru copii.

Înainte de a împlini vârsta de 15 ani, a făcut cursuri de pian și balet, și a cochetat și cu modelingul, înainte de a se muta în Italia. Actrița a terminat studiile  Liceului „Ion Minulescu” din Slatina, iar la vârsta de 34 de ani s-a înscris la Universitatea Stranieri din Perugia.

Vedeta a fost imaginea mai multor brand-uri de lux și a defilat pe podiumuri din cele mai mari orașe ale lumii.

În 2007, popularitatea ei a crescut și mai mult după ce a apărut în videoclipul unui cunoscut cântăreț italian, Eros Ramazzotti.

Viața amoroasă a Mădălinei Ghenea

Cine este Mădălina Ghenea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice.” Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fotomodelul a avut relații amoroase cu mai mulți bărbați celebri, printre care se numără Gerrard Butler și Leonardo Di Caprio. De asemenea, frumoasa româncă are și o fetiță alături de omul de afaceri român, Matei Stratan. În urmă cu ceva timp, s-a vehiculat că actrița și-a refăcut viața alături de Grigor Dimitrov, aceștia alegând să nu se ferească de ochii lumii. Din păcate, Mădălina Ghenea a discutat recent pe platformele de socializare despre despărțirea de acesta.

Din spusele ei, cei doi s-au despărțit din cauza programului încărcat al amândurora și distanța mult prea mare.

Cine este Mădălina Ghenea[Sursa foto: Instagram]

Aceștia au trăit o poveste de dragoste care a durat mai puțin de un an, însă presa a mediatizat-o intens. Grigor Dimitrov a fost unul dintre cei mai doriți bărbați, jucătorul de tenis având în trecut o relație cu Maria Sharapova, Serena Williams sau Nicole Scherzinger.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. – Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”,

a transmis Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Câți copii are Mădălina Ghenea

Cine este Mădălina Ghenea[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Mădălina Ghenea are o fetiță cu fostul ei partener de viață, Matei Stratan. Cei doi s-au despărțit de mai bine de șapte ani, însă, deși relația lor s-a încheiat de mult timp, ei păstrează legătura datorită fiicei lor comune.

Deși a trecut o perioadă considerabilă de la separare, încă există divergențe legate de custodia și programul fiicei lor.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Matei a încercat de mai multe ori să obțină un acord amiabil cu fosta sa parteneră, evitând să ducă problema în instanță, sperând să găsească o soluție pe cale amiabilă.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro

Copilăria Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea a părăsit România la vârsta de 14 ani, fiind atrasă de lumea modelingului, un domeniu în care activa deja. Cu toate acestea, avea și un alt vis, mai exact să fie prezentatoarea Festivalului de Muzică de la Sanremo. În 2016, visul ei a devenit realitate.

„Sunt foarte, foarte emoționată să fiu pe scena care reprezintă tradiția italiană în lume – a spus modelul. Priveam această scenă de acasă cu mama mea în România, eram toți într-o cameră lipiți de televizor pentru a auzi muzica fiindcă tata se întorcea obosit de la muncă. Sper ca ei să mă vadă în această seară”, declara ea pe scena renumitului festival.

Cine este Mădălina Ghenea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Mădălina Ghenea, în distribuția serialului “Familia Borgia”, de la Kanal D2

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies