Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu. „Ea e ca picătura chinezească atunci când se enervează.”

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina și Emi 

Emi este unul dintre artiștii trupei „Noaptea Târziu”. Acesta este cunoscut publicului larg, însă, nu multă lume cunoaște detalii despre soția sa, Mădălina.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mădălin, soția lui Emi de la Noaptea Târziu. Descoperă detalii despre povestea lor de iubire, dar și despre ocupația frumoasei blondine.

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu

Citește și: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina și Emi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: CV-uri EMI & CUZA: Cine sunt, cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

Mădălina Popescu a devenit cunoscută publicului încă din momentul în care a început să formeze un cuplu cu Emi de la Noaptea Târziu. Frumoasa blondină și artistul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar Mădălina, la rândul său, a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online.

Ce profesie are Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina [Sursa foto: Instagram]

Mădălina Popescu este din Botoșani și are o meserie la care mulți nu s-ar fi așteptat. Frumoasa blondină a terminat în anul 2016 Facultatea de Medicină Dentară și este de profesie medic stomatolog.

Pe lângă profesia sa, Mădălina este pasionată de călătorii și fotografii.

Soția lui Emi este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, astfel încât nu se cunoscut foarte multe detalii despre viața ei personală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a început povestea de dragoste dintre Emi și Mădălina

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina și Emi [Sursa foto: Instagram]

Povestea de dragoste dintre Mădălina și Emi a început în stilul modern al zilelor noastre, printr-un follow pe Instagram.

Tânăra a fost cea care a făcut primul pas, în pandemie, iar după ce i-a reacționat artistului la una dintre postări, a urmat o primă întâlnire.

Emi și Mădălina s-au căsătorit în 2023

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina și Emi [Sursa foto: Instagram]

Încă de la prima întâlnire și până în prezent, Emi și Mădălina sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit civil în data de 6 iunie 2023, iar o săptămână mai târziu a avut loc și nunta într-un cadru de poveste.

Nași le-au fost Cosmin și Eliza Natanticu.

De astăzi, ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată.

I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu.

”, au declarat cei doi la acea vreme.

Cererea în căsătorie a fost una de-a dreptul spectaculoasă și s-a petrecut în cadrul unei emisiuni televizate, acolo unde Emi s-a pus în genunchi în fața camerei și i-a adresat Mădălinei marea întrebare. Întors acasă, în timp ce se difuza emisiunea, artistul a surprins din nou acel moment, repetând gestul și oferindu-i blondinei inelul.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„A zis da!! (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc!!”,  transmitea atunci Emi de la Noaptea Târziu pe contul său de Instagram, postând totodată și primele imagini cu inelul de logodnă.

Emi și Mădălina, declarații despre gelozia în cuplu

Cine este Mădălina, soția lui Emi de la Noaptea Târziu
Mădălina și Emi [Sursa foto: Instagram]

Deși soțul său este o persoană cunoscută, care adesea este înconjurat de doamne și domnișoare, Mădălina nu este o persoană geloasă. Tânăra a declarat în cadrul unui interviu că nu i-a căutat niciodată artistului în telefon.

Nu m-am uitat niciodată în telefonul lui Emi, nici în momentul de față nu îi știu parola de la telefon. Este vorba despre încredere .”, a declarat Mădălina pentru Spynews.ro.

La rândul său, Emi a spus despre frumoasa lui soție că este o persoană impulsivă.

Ea e ca picătura chinezească atunci când se enervează .”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu în cadrul unei emisiuni televizate.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies