Cine este Magda Ciumac. „Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă!”

cine este magda ciumac
Cine este Magda Ciumac

Magda Ciumac este o persoană publică de la noi din țară, care a ajuns să cunoască faima în urmă cu 15 ani, datorită numeroaselor apariții TV. Femeia a devenit cunoscută și datorită cazului celebru din România, cu dispariția Elodiei.

Bruneta a fost căsătorită cu wrestlerul profesionist, Tolea Ciumac, însă au decis să se despartă, în urmă cu 15 ani. Atunci, cei doi erau vedetele micului ecran, deoarece ajungeau să apară la emisiuni, certându-se și făcând scandal, din cauza divorțului.

Ce vârstă are Magda Ciumac

magda ciumac
Magda Ciumac[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Este viața și dorința lui.” Cum a reacționat Magda Ciumac, după ce i s-a spus că fiul ei ar avea altă orientare sexuală

Până la vârsta de 39 de ani, Magda a trecut atât prin momente glorioase, cât și de cumpănă. Deși despărțirea de tatăl copilului ei i-a adus suferință, scandalul a propulsat-o pe brunetă în presa românească de la acea vreme. După ce a devenit faimoasă, vedeta a intrat și în lumea muzicii, lansând o piesă alături de celebrul Nicolae Guță.

Magda Ciumac s-a mutat din România

magda ciumac biografie
Magda Ciumac[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Denisa Nechifor. „Eu nu le caut, eu vreau să le vând”

După despărțirea de Tolea, Magda a decis să își reface viața complet. Copilul pe care îl are împreună cu sportivul este în grija ei.

Cei doi au un băiat în vârstă de 18 ani, pe nume Alexander, de care Magda este foarte mândră. În urmă cu câțiva ani, vedeta și-a găsit sufletul pereche, un bărbat italian. Femeia s-a mutat din România și a ales să își continue o nouă viață. Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde se mândrește atât cu corpul de invidiat pe care îl are, cât și cu partenerul său actual.
Femeia organizează sesiuni de live-uri pe Tik Tok, acolo unde abordează diverse subiecte.

„Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții. Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă.”, a spus vedeta.

Magda Ciumac a pierdut sarcina

Chiar dacă deja are un băiat care a devenit deja adult, frumoasa bruneta și-a dorit să îi ofere un copil și bărbatului pe care îl iubește în prezent. Fiind fire extrem de veselă și sociabilă, Magda a ales să nu ofere prea multe informații despre drama prin care a trecut, însă și-a ținut fanii la curent cu necazul petrecut în viața ei.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„În vară am pierdut sarcina și am ajuns la Urgențe cu el (n.r.

soțul ei) și era copilul mort de 3 săptămâni, nu vreau să dramatizez, să victimizez, pe mine m-ați văzut mereu râzând și fiind fericită.”, a mărturisit vedeta.

Magda și Tolea Ciumac

magda ciumac varsta
Ce vârstă are Magda Ciumac[Sursa foto: Freepik]

Pe vremea când s-au separate, Magda și Tolea au creat un adevărat scandal în mass-media. În prezent, femeia își acuză fostul soț că nu se implică deloc în educația copilului. Concret, Magda i-a adus cuvinte grele lui Tolea, acuzându-l că și-a sunat fiul de doar câteva ori în mai mulți ani de zile. Sportivul și-a refăcut și el viața alături de altă femeie, însă se pare că problemele dintre Tolea și Magda nu au dispărut, nici în prezent. Vedeta mărturisește că actuala soție a fostului soț are o problem personală cu ea, devenind chiar un stres.

„Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjează, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute? Modifică ce fac eu în live, dacă mă conectez, evident că eu nu o să stau să mă mai conectez în viața mea dacă vreau să fac un live doar că există persoana asta care mă hărțuiește de atâția ani.”, a declarat Magda Ciumac.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. „Am decis să mă dedic vieții reale!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies