Cine este Majda Aboulumosha. „Mă pregăteam inclusiv pentru o eventuală respingere”

cine este majda aboulumosha
Majda Aboulumosha este mandra de reusitele sale

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai urmărite vedete, în urma participării sale la Survivor. Însă știați că aceasta s-a născut în Ploiești?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Majda Aboulumosha, dar și cum a ajuns aceasta să aibă parte de succesul de care se bucură în prezent. În plus, descoperiți și prin ce poveste de viață absolut impresionată a trecut, la o vârstă extrem de fragedă.

 

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha s-a născut pe data de 14 octombrie, în Ploiești.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 34 de ani. Atunci când vine vorba despre familia acesteia, mama sa este româncă, iar tatăl său este de origine libaneză. Majda Aboulumosha a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu', la secția Servicii, din Ploiești, dar și Universitatea Hyperion, la specializarea Turism.

majda survivor
Majda Aboulumosha este mandra de reusitele sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

 

Debutul Majdei Aboulumosha în cariera sa

Majda Aboulumosha a intrat în atenția publicului TV, încă de la vârsta de 12 ani, atunci când a început să prezinte moda. Aceasta a participat de-a lungul timpului la diverse emisiuni, ajungând ca mai apoi să fie distribuită în mai multe telenovele românești, precum: „Regina”, „Aniela” și „Iubire și Onoare”, dar și în „Fructul Oprit”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bineînțeles că oportunitățile nu s-au oprit aici pentru frumoasa  Majda Aboulumosha, iar aceasta, în calitate de om de televiziune, a fost colegă de platou cu mai multe persoane publice, printre care și Cristi Brancu și Andrei Ștefănescu.

Cu toate acestea, o mare parte a notorietății sale, a provenit în urma participării sale la Survivor, difuzat pe atunci, la Kanal D.

Aceasta a mărturisit că a fost cea mai mare perioadă pe care a petrecut-o departe de fetița sa, Jacqueline, stând în Republica Dominicană, timp de aproape două luni jumătate. Acesta este și motivul pentru care  Majda Aboulumosha a susținut că nu ar mai participa încă o dată la un astfel de proiect amplu, cum este Survivor.

Un alt motiv ține de problemele sale de sănătate pe care le-a avut după această participare:  „Am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior.

Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat. Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe. Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică. (…) Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire', a declarat Majda Aboulumosha.

majda aboulumosha
Majda Aboulumosha este mandra de reusitele sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Majda Aboulumosha a fost părăsită de tatăl s ău

Majda Aboulumosha  are o poveste de viață impresionantă, din cauza dramei pe care a trăit-o în copilărie. Aceasta a fost părăsită de tatăl său, atunci când aceasta avea vârsta de doar un an. Se pare că acesta s-a întors în țara lui de proveniență, Libia, acolo unde și-a întemeiat o altă familie. În această perioadă, Majda Aboulumosha a fost adoptată de Ayhan, bărbatul alături de care mama sa și-a refăcut viața.

Cu toate acestea, se pare că frumoasa  Majda Aboulumosha  și-a regăsit tatăl după 25 de ani. Însă abia la șase ani după ce s-a regăsit cu acesta, tânăra a publicat o fotografie pe contul său de socializare, moment în care a simțit să povestească și ce s-a întâmplat, printr-un mesaj emoționant.

“El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea). Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute.

Când aveam 7 ani, îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vișiniu și mă rugam și număram stelele. Acela a fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorința să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an ”, a povestit Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha copil
Majda Aboulumosha este mandra de reusitele sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies