Cine este Maria Constantin. "Nu sunt din aia exagerată!"

cine este maria constantin
Maria Constantin are o silueta de invidiat

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Însă știați că aceasta urmează să se căsătorească?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Maria Constantin, dar și cum a ajuns această să se bucure de succesul pe care îl are, în cariera sa. În plus, descoperiți și cum reușește să își mențină o formă de invidiat, de atât de multă vreme.

 

Cine este Maria Constantin

Maria Constantin  s-a născut pe data de 12 martie, în Bălcești, Vâlcea.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 35 de ani. Aceasta a absolvit în anul 2005, Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, în cadrul secției Flaut, iar în anul 2009, Facultatea de Muzică "Spiru Haret", în cadrul secției Pedagogie Muzicală.

Maria Constantin se află într-o relație fericită, de aproape doi ani, alături de Robert Stoica, cu care se va căsători.

„Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă urmează să se căsătorească fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este

bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business. Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe.

Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte. Bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc.”, a declarat Maria Constantin.

maria constantin iubit
Maria Constantin are o silueta de invidiat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Debutul Mariei Constantin în cariera sa

Maria Constantin  este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară, din România. Aceasta și-a început cariera în domeniul muzical, încă din perioada în care a cânta alături de tatăl său (Ilie Constantin), și fratele acestuia în „Ansamblul Doina Gorjului”.

În anul 2014, Maria Constantin a participat la o emisiune-concurs, acolo unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Tot Acela a fost și momentul în care a fost denumită Marilyn Monroe de România.

Printre nenumăratele piese pe care le deține artista, se numără și „Azi în sat e nuntă mare”, “Scumpă copilărie” și “La mulți ani măicuță bună”, din albumul “Ca la noi, la nimenea”, dar și “Neica-l meu, puiul meu”, “Azi mă-ngenunchează viața” și “Neiculiță de demult”, din albumul “De s-ar vinde dragostea”.

maria constantin nunta
Maria Constantin are o silueta de invidiat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

 

Maria Constantin reușește să își mențină o formă de invidiat

Se pare că artista Maria Constantin își dă interesul cu privire la modul în care arată, dar și asupra modului în care se poate menține.

Aceasta a recurs la anumite intervenții și proceduri estetice, pentru a fi mulțumită pe deplin de silueta sa.

Eu nu am fost niciodată genul ăla de femeie să zic:  « mamă, am un pic de celulită! »  Nu! Nu sunt din aia exagerată! Nu mă uit în oglindă că s-au pus două grame de celulită. Jobul meu nu e să fiu fotomodel, să fiu pe podium, să defilez. Totuși am 35 de ani, am o naștere la activ, am un copil.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Am avut o perioadă când am făcut sală, mai mult timp. Cu dormitul și cu odihnă eu stau prost. Pierd nopți, trec multe ore în care nu mănânc. Nu am cum să țin o dietă strictă, să mănânc la ore fixe și după ora 16.00 să nu mai mănânc nimic. Când am fost însărcinată ajunsesem pe la 75 de kilograme în luna a opta și de atunci nu m-am mai cântărit că m-am speriat”,  a declarat Maria Constantin.

maria constantin poze
Maria Constantin are o silueta de invidiat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum slăbești 5 kilograme în 14 zile ţinând dieta cu avocado

Maria Constantin a apelat chiar și la o procedură prin care și-a înghețat abdomenul la -15 grade, numită criopoliză. Astfel, artista a scăpat în doar o oră de aproximativ 7 cm în talie. În plus, se pare că și iubitul ei, Robert Stoica, este tentat să apeleze la tonifierea mușchilor, prin anumite intervenții.

Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă. După ce nu o să mai apar pe scenă, probabil nu o să mai fiu atât de exigentă cu mine!

Sunt foarte pretențioasă, perfecționistă și atunci încerc ca totul să fie bine pus la punct! Unui om care se respectă îi place să se îngrijească, cu siguranță cred o să vin cu Robert de mână, la proceduri”,  a menționat Maria Constantin.

maria constantin wikipedia
Maria Constantin are o silueta de invidiat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies