Cine este Mihaela Borcea. „Am avut ambii părinți bolnavi, a trebuit să-mi susțin și familia. Și nu mi-a fost ușor să mă și angajez, să și muncesc, de la 16 ani.”

Cine este Mihaela Borcea. „Am avut ambii părinți bolnavi, a trebuit să-mi susțin și familia. Și nu mi-a fost ușor să mă și angajez, să și muncesc, de la 16 ani.”
Cine este Mihaela Borcea

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Mihaela Borcea!

Mihaela Mariana Borcea, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cunoscute femei de afaceri din țara noastră. Află din rândurile de mai jos cine este aceasta!

Ce afacere de succes are Mihaela Borcea

Cine este Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mihaela Borcea, la un pas să ajungă pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea „Am crezut că mor, mi-a fost foarte greu.”

După cum multă lume știe deja, Mihaela Borcea a fost întotdeauna o femeie muncitoare. Aceasta conduce o afacere de milioane de euro, care aparține fostului ei soț, Cristi Borcea. Mihaela se ocupă un cunoscut hotel de pe litoral, din stațiunea Olimp. Din spusele ei, primește ajutor constant din partea băieților ei, deoarece fiica ei, pe nume Melissa, este plecată peste hotare pentru a studia arhitectura.

„Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită”, a declarat fosta soție a lui Borcea despre băieții ei, Angelo și Patrick, pentru Cancan.

Drama prin care a trecut Mihaela Borcea

Cine este Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Trebuie să știi să te retragi când e momentul și să lași locul altora. El a trecut prin multe, eu am trecut prin multe.” Valentina Pelinel, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu Cristi Borcea!

Mihaela și Cristi Borcea au format unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au avut un mariaj timp de 23 de ani, însă au meargă pe drumuri separate în anul

2011. Cu toate astea, din rodul iubirii celor doi au apărut pe lume, Patrick, Angelo și Melissa.

Ulterior, femeia de afaceri și-a refăcut viața după separarea de fostul patron de la Dinamo, începând o poveste de dragoste alături de Sorin Rap, cel care i-a fost șofer o perioadă. De asemenea, înainte de a deveni o femeie de succes, vedeta a trecut prin multe greutăți, fiind la un pas să părăsească această lume.

„A fost atunci când m-am hotărât să dau viață gemenilor. Ori viața mea, ori a lor. Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe… Apoi a venit partea cu metalele. Am trecut prin multe cumpene. De atunci am avut multe urmări, mi-a afectat tot organismul. Tratamente, detox. Mercurul nu-ți iese din corp. Mă simțeam foarte rău, așa am descoperit. Din când în când, țin și un regim mai drastic.

Dar se întâmplă să mai luăm și câte un COVID.”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea, pentru Cancan.ro.

Viața amoroasă a Mihaelei Borcea

Cine este Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu mai mulți ani, Mihaela Borcea a reușit să treacă peste căsnicia cu Cristi Borcea. Aceasta este împreună cu Sorin Rap, un fost polițist și om de încredere al acesteia.

Cei doi muncesc împreună, călătoresc, însă nu se gândesc să facă marele pas, din spusele vedetei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii, nu un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem”, a mai spus Mihaela Borcea.

Cine este Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Copilărie Mihaela Borcea

Cine este Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Într-un interviu pentru aceeași sursă menționata anterior, Mihaela Borcea a dat de înțeles că a fost nevoită să se maturizeze de la o vârstă destul de fragedă, angajându-se încă de la vârsta de 16 ani pentru a-și ajuta părinții bolnavi.

”Am avut ambii părinți bolnavi, a trebuit să-mi susțin și familia. Și nu mi-a fost ușor să mă și angajez, să și muncesc, de la 16 ani. M-am angajat la un magazin. Eu am vrut să urmez liceul sanitar, dar în ultimul an de școală am făcut hepatită. Eram la bunici la țară. Am întrerupt tot și viața mi s-a deviat către altceva, către ce mai rămăsese dintre opțiunile mele. A trebuit să urmez un economic, Liceul Economic 2, care era cel mai bun pe acest profil. Dar tot mă învârt în zona de sănătate, îmi place foarte mult”, a spus Mihaela Borcea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am reușit să construim împreună un imperiu. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară.” Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies