Mihaela Borcea, la un pas să ajungă pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea „Am crezut că mor, mi-a fost foarte greu.”

Mihaela Borcea, la un pas să ajungă pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea „Am crezut că mor, mi-a fost foarte greu.”
Mihaela Borcea, la un pas să ajungă pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea „Am crezut că mor, mi-a fost foarte greu.”

Mihaela Borcea, probleme de sănătate, după ce a ignorat sfaturile medicilor.

Mihaela Borcea a început să profite de timpul liber pe care îl are pentru a-și reveni în urma divorțului, astfel că aceasta a ignorat sfaturile medicilor legate de niște probleme de sănătate și a plecat la schi în Austria. A rămas iubitoarea sporturilor extreme, deși a trecut printr-un accident care i-a pus viața în pericol. Ajunsă la schi, Mihaela Borcea a început să se confrunte din nou cu problemele de sănătate, deoarece a avut două intervenții chirurgicale, una la menisc și alta la ligamente.

„Am aproape piciorul rupt, ligamentele încrucișate sunt în pioneze. Am mai avut o operație, dar am din nou probleme. Probabil ligamentul nu a ținut. Medicii nu mi-au dat voie să schiez, dar îmi voi pune orteza. Am avut o intervenție chirurgicală și la menisc, acum câțiva ani. Mi s-a spus și acum că trebuie să mă operez. Dar știu cum a fost după prima intervenție, am crezut că mor, mi-a fost foarte greu.

Și tot foarte greu m-am recuperat.”, a precizat Mihaela Borcea pentru Cancan.ro.

Mihaela Borcea, accident grav chiar înainte de divorț

Citește și: „Am reușit să construim împreună un imperiu. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară.” Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe!” Mihaela Borcea și drumul ei spre vindecare, după traumele trăite

Mihaela Borcea a recunoscut că a suferit un accident destul de grav pe pârtie, chiar înainte de a trece prin divorț. Aceasta a căzut foarte tare și s-a lovit la genunchi, însă nu a renunțat din a mai urca pe schiuri sau a se bucura de zăpadă.

Sfaturile care nu au fost luate în seamă au ajuns acum să o coste și să fie la un pas să ajungă pe masa de operație, din nou. „Tot la schi am pățit-o. Nu m-am concentrat prea bine, era exact în perioada dinaintea divorțului, când aveam și alte probleme. Am căzut… Schiul nu mi-a sărit, mi s-a întors genunchiul. Plângeam și coboram așa. Nu am vrut să mă aducă cu ambulanța, de ambițioasă ce sunt.
Cădeam, iar mă ridicam, pentru că-mi sărea genunchiul.
Îmi place mult să schiez. Nu mă mai aventurez decât pe pârtii normale. Oamenii pot trăi cu asta, dar trebuie să ai mușchiul foarte bine dezvoltat. În America, zilnic am fost la sală.”, a mai spus fosta soție a lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe!” Mihaela Borcea și drumul ei spre vindecare, după traumele trăite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies