Cine este Mihai Călin. „Înainte trăiam aşa, mai de pe o zi pe alta, fără să îmi fac gânduri.”

cine este mihai calin
Cine este Mihai Călin

Mihai Călin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Cu o carieră longevivă și de succes, artistul a reușit să încânte o mulțime de fani datorită talentului său actoricesc.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Mihai Călin, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare atât din viața personală, cât și profesională.

Ce vârstă are Mihai Călin

mihai calin
Mihai Călin[Sursa foto: Instagram]

Actorul s-a născut în București, la data de 16 august 1968. Până la vârsta de 55 de ani, Mihai Călin a reușit să clădească o carieră și o familie de succes.

Prima facultate pentru care a optat a fost Politehnica, însă după 1989, artistul a renunțat la cursurile respective, decizând să își urmeze visul. În anul 1994, Mihai a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Chiar în același an, actorul a reușit să își facă debutul în primul său film. De-a lungul carierei sale, Mihai și-a făcut și debutul în televiziune, dar a jucat și în numeroase filme și seriale cunoscute.
În acest mod, actorul a reușit să strângă o mulțime de fani din spatele micilor ecrane.

Mihai Călin și soția sa

mihai calin biografie
Mihai Călin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mihai s-a căsătorit în urmă cu 19 ani cu Silvia. Frumoasa sa soție a absolvit Facultatea de Coregrafie.

Povestea celor doi este una impresionantă, deoarece s-au întâlnit prima dată la un restaurant, însă destinele i-a adus din nou împreună, după doar jumătate de an.

„Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea. După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: «Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!», nu prea mă plăcea.

Apoi, după vreo 6 luni, ne-am întâlnit în Facultatea de Teatru, unde eu eram asistent, la Facultatea de Actorie, şi ea era studentă în ultimul an la Coregrafie. Numai că acum era blondă. Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus Silvia, eu la rândul meu am spus Mihai, iar ea mi-a spus «de unde ştii?».
Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai? Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare.
Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta.”, a povestit actorul.

Deși sunt căsătoriți de aproape 20 de ani, cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste.

Mihai Călin a dezvăluit care este, din punctul lui de vedere, secretul pentru o căsnicie fericită și armonioasă.

„Secretul este să stai de vorbă. Deci soția ta să-ți fie și iubită, dar și cel mai bun prieten. Să gătești împreună, să bei un pahar de vin în fiecare zi împreună. Cred că este cumva ca în pat. Adică să te gândești și să-i faci plăcere celuilalt și să te gândești ce are celălalt nevoie.

Și atunci persoana cealaltă se simte apreciată, ajutată, susținută, etc.”, a mărturisit Mihai Călin.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mihai Călin și fiul său

mihai calin varsta
Mihai Călin[Sursa foto: Instagram]

Deși viața actorului este în lumina reflectoarelor, a decis să nu își expună prea mult și familia. De aceea, Mihai nu își arată prea des fiul pe rețelele de socializare, însă a mărturisit că odată cu copilul, viața lui s-a schimbat.

„Sunt mai responsabil, ca să zic aşa. Mai ales material, am o responsabilitate față de familia mea şi da, probabil că în felul ăsta m-a schimbat. Înainte trăiam aşa, mai de pe o zi pe alta, fără să îmi fac gânduri, dar cam aşa sunt toți părinții, sunt convins.”, a explicat vedeta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Chef Sorin Gonțea. "Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: 'Fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei', așa și cu mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies