Cine este Mihai Stoenescu. „Fiecare, pe meseria lui, are o semnătură!”

mihai stoenescu
Mihai Stoenescu

Află din rândurile de mai jos cine este Mihai Stoenescu, dar și detalii surprinzătoare din viața lui personală și profesională

Mihai Stoenescu este o persoană cu merite fabuloase în domeniul său de activitate, însă a intrat în atenția publicului odată ce a intrat într-o relație cu Alina Pușcaș. Este doctor stomatolog specializat pe implantologie și reușește de ani de zile să le ofere încrederea de care oamenii au nevoie, atunci când zâmbesc.

Ce vârstă are Mihai Stoenescu

Citește și: Cine este Robert Turcescu. “Sunt așa cum sunt, punct!”

cine este mihai stoenescu
Cine este Mihai Stoenescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nick Rădoi. „Intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate.”

În prezent, Mihai și Alina formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Deși este o diferență de 10 ani între cei doi, relația lor este una foarte bună. Mihai are 48 de ani, în timp ce vedeta are 38 de ani.

După ce a urmat cursurile facultății UMF Carol Davila, doctorul a început să profeze în domeniul stomatologic. Alina Pușcaș îi recunoaște meritele soțului său, despre care are doar cuvinte de laudă în ceea ce îi privește cariera sa medicală.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mihai e un bărbat mega-muncitor, mega-ambițios.

Are o meserie foarte grea, care presupune talent. Când îți pune bontul ăla, șurubul ăla în gingie, eu la radiografie îi recunosc implanturile. Fiecare, pe meseria lui, are o semnătură. Eu îți pot arăta și acum radiografiile lui cum sunt puse bonturile alea. De multe ori zice că vrea să îl stimuleze altceva. El și-ar fi dorit să fie chirurg pe cardio. Zona asta de stomatologie e, practic, pe zona de lux.
Oamenii care își pun implanturi fac niște eforturi financiare, că sunt niște costuri mari, plus manopera
.”, a explicat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu

alina puscas sot
Alina și Mihai[Sursa foto: Instagram]

Alina și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut chiar în interiorul cabinetului, deoarece prezentatoarea TV era pacienta lui Mihai.

La acel moment, vedeta nu era în cel mai bun moment al vieții sale, însă doctorul a făcut un gest care a surprins-o total.

mihai stoenescu varsta
Mihai Stoenescu și Alina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Eram foarte singură. Mi-am dat seama că trebuie să găsesc o soluție. Îmi doream altceva. Nu eram deloc împlinită, deloc. Am zis că am nevoie de un om care să mă împlinească pe plan personal. Nu voiam să prind 40 de ani fără să am copii. În anul ăla a venit și Mihai. În mai puțin de un an. Eu eram singură din ianuarie și în august mi-am făcut un implant de măseluță la el, la stomatologul meu.

Vorbeam pe WhatsApp si el știa că de mică îmi doream să învăț să schiez. Dar na, nu puteam. El a ținut minte acest lucru și mi-a trimis un bilet de avion și rezervarea la hotel să mergem la schi. Am zis: ‘Wow, m-a ascultat. A reținut.’ M-a impresionat. Noi nu ne văzusem până atunci și am ieșit la cină împreună. De acolo nu a mai existat stop.” , a mărturisit prezentatoarea TV.

În prezent, cei doi au o familie extraordinară, având trei copii. Cei doi au făcut cununia civilă în 2019, însă au amânat nunta din cauza pandemiei din 2020. Anul acesta, pe 20 noiembrie va avea loc nunta religioasă a celor doi, moment în care vor sărbători și 10 ani de relație.

„Nu din cauză că m-am căsătorit am ajuns la un confort financiar. Puteam să mă căsătoresc prost, în sensul ăsta. Asta a fost o mega întâmplare. Mulțumită lui Mihai, am trecut la un confort sporit. Și înainte să îl cunosc pe Mihai nu eram rău, să zic așa. Dar, într-adevăr, în momentul în care ne-am căsătorit, mă rog, ne-am combinat, că noi ne-am căsătorit în 2019. Noi am început dating-ul în 2014. Noi am făcut prima oară toți trei copiii și apoi ne-am căsătorit”, a povestit Alina Pușcaș.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Victor Tatoiu, sotul Monicai Tatoiu. "Am întâlnit un prieten pentru o viaţă."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies