Cine este Robert Turcescu. “Sunt așa cum sunt, punct!”

Robert Turcescu
Robert Turcescu

Vezi, din rândurile următoare, cine este și cu ce se ocupă Robert Turcescu.

Robert Turcescu este un jurnalist și om politic român, a fost realizator al unei emisiuni de radio cunoscute și a publicat articole în mai multe reviste. Cunoscut drept sunt moderator al mai multor emisiuni politice, a recunoscut în 2014, în direct în într-una din ele, că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent-colonel, iar acest lucru îl face să renunțe la emisiunea pe care o avea la acel post.

Cat despre studiile sale, a absolvit Colegiul Național Ion C. Brătianu în anul 1993, în 1997 termină Școala Superioară de Jurnalistică din București, iar în 1998 Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început debutul în presă în 1993, a publicat ]n numeroase ziare și evenimente de la acea vreme, a continuat să evolueze și pe partea de radio, acolo unde a devenit redactor-șef la vârsta de doar 23 de ani.
În anul 2000 a devenit redactor-șef la Europa FM, cu o emisiune în direct cunoscută pentru ascultători până în anul 2008, fapt pentru care a primit și premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio. De asemenea, Robert Turcescu a predat cursuri de jurnalism la Centrul pentru Jurnalism Independent și la Școala Superioară de Jurnalistică și este un recunoscut scriitor, care a debutat în anul 2000 cu romanul “Dincolo” și a lansat mai multe volume de publicistică.
Prima televiziune exclusiv online din România a fost lansată de către el în anul 2015, acolo unde a creat și un canal de Youtube, unde realizează cel mai vizionat podcast social politic din țară la ora actuală. Cât despre cele mai grele momente din viață, deoarece nimic nu a fost simplu și frumos, Robert Turcescu a vorbit, acum ceva timp, și despre asta. „Cel mai greu moment din viața mea a fost când mi-am pierdut părinții.
Durerea e groaznică, dar ne ajută bunul Dumnezeu să mergem mai departe. În rest, știi cum e, greutățile de ieri sunt ușoare față de cele care vor veni de mâine încolo, așa că n-are rost să ne plângem."
, a dezvăluit jurnalistul pentru o publicație.

Robert Turcescu, despre familie și soție

Citește și: Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

Robert Turcescu și Oana
Robert Turcescu și Oana[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Denise Rifai, despre un fake news care ii foloseste numele, precum si pe cel al emisiunii “40 de intrebari de intrebari”

Robert Turcescu este căsătorit de aproape 10 ani cu soția lui, Oana, și au împreună o fetiță de aproape opt ani.

Acesta este la al doilea mariaj, având în trecutul său o relație tot de 10 ani, care nu s-a finalizat la Starea Civilă, cu Oana Sârbu. Coincidenele din nume acum nu îl deranjează, iar jurnalistul spune că singura femeie cu acest nume care contează cu adevărat pentru el este soția lui. Acum ceva timp, în cadrul unui interviu, jurnalistul a spus și câteva cuvinte despre femeia care i-a furat inima.
„Clar sunt legat de Oana, soția mea! Restul sunt întâmplări din altă viață. Am trăit intens în anii primei tinereți, dar nici n-aș fi putut altfel. Nu sunt greu de suportat dacă n-ai așteptări nerealiste în ceea ce mă privește. Sunt așa cum sunt, punct! Uneori mai greu, alteori mai ușor de suportat, dar nu prea am avut niciodată chef să schimb ceva la mine de dragul altora", a punctat Robert Turcescu în urmă cu ceva timp. Și soția lui, Oana, a făcut câteva declarații cu privire la viața alături de jurnalist, în urmă cu ceva timp. “Când ne-am cunoscut, eu nu ştiam nimic despre el și despre trecutul lui. Sigur că acum sunt foarte mândră de efortul pe care îl depune în fiecare zi în meseria lui de jurnalist, sunt foarte mândră de ceea ce realizează în fiecare zi. Mi-aduc aminte, însă, că în prima sau a doua seară, mi-a întins o cercetare de piaţă despre personajele publice, să aflu alte lucruri despre el. Atunci eu i-am dat-o înapoi şi i-am zis că nu mă interesează nici cine este, nici trecutul lui, mă interesează persoana prezentă, cum e el în relaţia cu mine şi mă interesează ce o să fie de aici încolo”, spunea Oana pentru revista Tango.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Robert Turcescu și Oana
Robert Turcescu și Oana[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Denise Rifai, despre un fake news care ii foloseste numele, precum si pe cel al emisiunii “40 de intrebari de intrebari”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies