Cine este Mimi Brănescu, soțul Mirelei Oprișor

Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți
Cine este Mimi Brănescu, soțul Aspirinei din Las Fierbinți

Vezi mai jos cine este Mimi Brănescu, soțul Aspirinei din Las Fierbinți și cum a devenit cunoscut în țară și în străinătate.

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Oprișor, frumoasa actriță care o interpretează de an de zile pe Aspirina în serialul „Las Fierbinți”. Aceasta trăiește o poveste de dragoste ca în povești cu unul dintre colegii săi de facultate. Iată mai jos cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți.

Mirela Oprișor se poate considera o femeie cu adevărat fericită. Îndrăgita actriță are ocazia să lucreze zi de zi cu bărbatul iubit, alături de care o fetiță.

Pe Mirela Oprișor o cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți.

Mimi Brănescu, pe numele real Cornel Mihai Brănescu, este un scenarist, dramaturg și actor de film, televiziune, scenă și voce român, căsătorit cu Mirela Oprișor.

Cine este Mimi Brănescu, soțul Mirelei Oprișor

Mimi Brănescu Las Fierbinți
Cu se ocupă Mimi Brănescu[Sursa foto: Facebook]

Cum s-a întâlnit Mirela Oprișor cu Mimi Brănescu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți

Cei doi s-au întâlnit în facultate, într-un mod mai neobișnuit. Când a dat examen, ea l-a ales pe el pentru a-i asculta monologul. „Apoi l-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună.

Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi.
Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Fiecare și-a văzut de viața lui, dacă ne căsătoream atunci era altceva.

Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie", a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

Mimi Brănescu Las Fierbinți

Din 2012, Mimi Brănescu este scenaristul serialului Las Fierbinți. În afară de scenariu, Mimi Brănescu a jucat în mai multe producții, precum „Filantropica”, „Moartea Domnului Lăzărescu”, „Boogie”, „Poziția copilului” și „Marți, după Crăciun”. 

Scenarist Las Fierbinți
Mimi Brănescu este scenaristul serialului Las Fierbinți [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

În 2019, Mimi Brănescu a anunțat că renunță la scenariul pentru serial. Vestea i-a uimit pe fanii serialului, dar și pe colegii săi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne – și nu sunt vorbe mari – în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glum e. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi. Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul”, a dezvăluit Adrian Văncică pentru paginademedia, la scurt timp după apariția informației.

Și Mihai Bobonete a fost surprins la momentul respectiv de veste și a recunoscut faptul că talentul lui Mimi Brănescu este inegalabil.

Mirela Oprișor

„Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el. Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor”.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies