Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă nu toată lumea o cunoaște cu adevărat pe fosta sa soție, Misha.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Misha, fosta soție a lui Connect-R, și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața de familie a cunoscutului cântăreț, dar și motivul pentru care mariajul celor doi s-a sfârșit.

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R

Citește și: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Misha, pe numele său real, Mihalache Marina Mihaela, s-a născut în data de 22 iunie 1991 în Republica Moldova.

Frumoasa moldoveancă este stabilită în România, în orașul Galați de la vârsta de 2 ani.

Pasiunea către muzică și artă a făcut-o pe Misha să urmeze cursurile Liceului de Artă „D. Cuclin”, secția Chitară-Pain, ia la vârsta de 18 ani s-a mutat la București, urmând cursurile Facultății de Teatru și Actorie.

Frumusețea ei înnăscută, dar și talentul muzical i-au facilitat intrarea în industria muzicală, astfel încă din timpul facultății a început să își facă diferite cunoștințe din acest domeniu pentru ca ulterior să colaboreze cu nume cunoscute din industria muzicală.

La vârsta fragedă de 21 de ani, lansează prima sa melodie, „Tenerife”, în colaborare cu DJ Sava, melodie care s-a bucurat de un succes răsunător, câștigând premiul de cea mai longevivă piesă pe locul 1 în top Media Foresc și topul tuturor radiourilor din România.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Piesa de debut a Mishei a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

Astfel, cu un asemenea star în lumea muzicii, Mihaelei i-a fost ușor să continue și să își creeze un nume de scenă, intitulându-se drept „Misha”.

În anul 2015 Misha a avut prima sa colaborare cu Connect-R, cel care avea să îi fie soț și căruia i-a dăruit o fetiță.

Motivul din spatele divorțului dintre Misha și Connect-R

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Misha și Connect-R s-au căsătorit religios în data de 21 septembrie 2014. După trei ani însă, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, ocupându-se însă amândoi de creșterea fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani.

La vremea respectivă, cei doi artiști nu au dat prea multe detalii despre motivul divorțului dintre ei doi, însă au declarat că ei continuă să fie buni prieteni și să se ocupe împreună de fetița lor.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut

de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat",  a transmis Connect-R în vara lui 2018. 

Connect-R, declarații despre o posibilă împăcare cu Misha

Citește și: Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Connnect-R a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama fetiței sale și dacă există o posibilitate de împăcare între cei doi.

Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire. Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemente care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.", a declarat Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies