Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”
Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Connect-R a făcut declarații în legătură cu tot ce înseamnă divorțul dintre doi oameni care au un copil împreună.

Connect-R și Misha au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi și-au unit destinele în anul 2013, însă, în mare secret, în 2018 au ales să divorțeze. Din relația lor au împreună o fetiță și, spre uimirea tuturor, încă locuiesc în aceeași casă, pe motiv că așa au simțit că va fi mai bine.

Connect-R, despre fosta căsnicie dintre el și Misha

În acest moment, cei doi continuă să fie părinți, prieteni și colegi de casă, preferând să nu facă declarații despre ce privește viața lor personală. Însă, odată cu lansarea ultimei sale piese, intitulată „Acasă”, ce are ca temă separarea a doi soți care au un copil, s-au născut multe controverse.

Mai mult decât atât, în descrierea melodiei, artistul a vorbit pe îndelete despre ceea ce înseamnă procesul de a divorța între doi oameni care au devenit între timp și părinți.

Connect-R este de părere că trebuie să se ajungă la separare doar în momentul în care ambii parteneri au încercat totul, dar chiar și așa, nu mai pot face nimic pentru a repara situația.

Însă, mai presus de procesul de a te separa de partenerul de viață, în divorț, este important să știi să organizezi lucrurile astfel încât copilul să nu aibă de suferit și niciunul dintre părinți să nu își răcească relația cu acesta.

Citeste si: Aurel Pădureanu, reacție dură după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune. “Individul acesta se prostea!”

Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

De asemenea, a fost nevoit și el să treacă printr-o asemenea situație, cântărețul spunând că acum a învățat ce înseamnă familia, dar și ce înseamnă divorțul. Așadar, dorește ca niciun copil să nu devină o victimă a orgoliilor părinților ajunși în pragul despărțirii, deoarece mai presus de orice, ”acasă” este cel mai important termen dintr-o familie. 

”Dacă mai poți schimbă ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă, nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă

pace, înseamnă o conștiința împăcată! Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel: 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, a scris Connect-R pe rețelele de socializare.

Citeste si: Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

După această declarație, admiratorii artistului și-au pus întrebări dacă nu cumva Connect-R și-a exprimat sentimentele și gândurile în versuri, arătând astfel propria poveste. Fostul soț al Mishei și-a luat inima în dinți și a ținut să facă lumină în acest caz.  Artistul  a spus că doar a interpretat anumite roluri și că povestea piesei nu îl descrie în totalitate pe el, și nici povestea căsniciei fără succes pe care a avut-o. Mai mult decât atât, el a vorbit și despre femeia care l-a făcut tată, precizând că nu există nimeni ca Misha. Pentru el, ea este o mamă și o soție de nota zece, pe care spune că nu a meritat-o și nici nu o să o merite nici măcar o clipă. 

”Personal vă spun că nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă. Este doar transpunerea mea în toate situațiile în care o familie se poate despărți, transpunerea în pielea personajelor, nu mă privește pe mine sută la sută”, a mai spus cântărețul.

Citeste si: „Nu mai aveam credit” Cum și-a mințit Connect-R iubita

Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Connect-R, dezvăluiri emoționante despre Misha, la mai bine de cinci ani de la despărțire: „Este extraordinară”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies