Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

nicoleta nuca
Nicoleta Nucă

Află din acest articol cine este Nicoleta Nucă, dar și alte detalii surprinzătoare din viața vedetei.

 

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. De-a lungul timpului, artista și-a demonstrat talentul și a avut o ascensiune în carieră. Descoperă în rândurile de mai jos cine este Nicoleta Nucă, dar și alte informații cu privire la viața ei personală și profesională.

Ce vârstă are Nicoleta Nucă

Citește și: Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

cine este nicoleta nuca
Cine este Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mihaela Borcea. „Am avut ambii părinți bolnavi, a trebuit să-mi susțin și familia. Și nu mi-a fost ușor să mă și angajez, să și muncesc, de la 16 ani.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nicoleta Nucă s-a născut la data de 26 ianuarie 1994 în Chișinău.

Până șa vârsta de 30 de ani, artista a reușit să clădească o frumoasă carieră în industria muzicii și a showbizului.

Cariera Nicoletei Nucă

nicoleta nuca varsta
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

La doar 20 de ani, Nicoleta a intrat în lumina reflectoarelor în momentul în care a participat la un cunoscut show de talente muzicale din România. În anul 2014, publicul a iubit-o extrem de mult și așa a reușit să își facă auzită vocea.

La doar un an, în 2015, artista a lansat o piesă care a devenit hit la noi în țară. De atunci, vedeta a lansat numeroase piese și a participat la diverse emisiuni. De-a lungul carierei sale, cântăreața a avut numeroase colaborări cu artiști celebri de la noi din țară, precum Cabron, Vescan, Inna, Antonia, Direcția 5 și alții.

Artista primește multe aprecieri despre felul cum arată, însă a declarat că este destul de atentă cu stilul ei de viață.

Nicoleta a mărturisit că în copilărie a avut probleme cu consumul de apă și că până la vârsta adolescenței nu a băut apă aproape deloc. Pe măsură ce a crescut, și-a dat seama că este nevoie să consume apă și s-a forțat cu acest nou obicei. De asemenea, în urmă cu câteva luni, cântăreața a mărturisit că suferă de ADHD. 

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Eu nu sunt genul care o ard pe salată și apă cu lămâie. În principiu mănânc ce trebuie, dar îmi permit să mă mai răsfăț. În ultima vreme nu prea mai merg la sală. Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc. Dacă am mâncat astăzi ceva ce nu este ok, mâine stau pe apă și salată fără nimic altcevă. Încerc, într-adevăr să mănânc sănătos, să revin la stilul meu de viață normal.

Dacă nu faci abuz, dacă nu mănânci în fiecare zi câte o masă proastă, nu apucă să se pună pe tine. În ultima vreme mănânc când apuc, nu țin cont de ore.”, a declarat vedeta.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache

nicoleta nuca biografie
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

După o relație de lungă durată, Nicoleta Nucă și Alex Ursache au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Cu toate că în urmă cu ceva timp fostul ei iubit o ceruse în căsătorie în Turcia, se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final. Cei doi lucrau împreună, fiindcă Alex este un toboșar cunoscut de la noi din țară. Chiar dacă s-au despărțit, vedeta a mărturisit că sunt unele proiecte la care mai lucrează alături de fostul partener de viață.

„Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase. Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar.”, a explicat Nicoleta Nucă, după anunțul despărțirii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine a fost Costel Constantin. „Eu și Mihaela facem în fiecare zi 10 kilometri pe jos.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies