Cine este Nicu Grigore. „Mă bucur că ne înțelegem și că vom fi împreună până la bătrânețe”

Nicu Grigore
Nicu Grigore

Iată, din rândurile următoare, cine este Nicu Grigore și cu ce se ocupă.

Nicu Grigore este soțul cunoscutei artiste Bella Santiago, care a îmbrățișat ascensiunea în muzică imediat după ce a venit în țară. Acesta este de profesie kinetoterapeut, iar cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun din cadrul unei trupe. Cariera lui nu are o strânsă legătură cu lumina reflectoarelor, însă a apărut în fața camerelor de filmat în interviuri alături de partenera lui de viață sau în momentul în care aceasta a participat la numeroase show-uri de televiziune și a fost acolo pentru a o susține.

Nicu Grigore și Bella Santiago, petrecere de zile mari la cununia civilă

Citește și: Bella Santiago îi face să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Povestea de viață a concurentei îi impresionează pe aceștia, în Gala de mâine seară a show-ului

Bella Santiago și Nicu Grigore
Bella Santiago și Nicu Grigore[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bella Santiago, poveste de viață emoționantă în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Tată copilului ei nu s-a mai întors niciodată: „A plecat la război în Afganistan”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Relația celor doi a ajuns în punctul de a se oficializa în anul 2017, atunci când Bella Santiago se căsătorea civil cu Nicolae Ionuț Grigore. Cei doi au avut o petrecere de zile mari la un restaurant de lux din Capitală. Încă de atunci, artista s-a arătat foarte emoționată și fericită pentru momentul pe care îl trăiește și vedea în partenerul de viață acel om lângă care va fi toată perioada următoare.

„Sunt foarte fericită și emoționată. Mă bucur că ne înțelegem și că vom fi împreună până la bătrânețe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea parul alb si el a zis da. Pe 5 decembrie a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: ca nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună.",
a mărturisit artista la acea vreme. Cadoul de nuntă a venit chiar din partea prietenilor apropiați soțului, care le-a pregătit două bilete pentru a pleca următorul an în Filipine, Bella aducându-și fetița în România, deoarece a mărturisit că a fost tristă pentru că nu a putut să participe și ea la momentul fericit din viața mamei sale. În acele momente, fiica se afla alături de mama ei, deoarece tatăl acesteia le-a părăsit încă de la naștere și nu a mai luat legătura cu ele de atunci.
Cât despre relația fiicei sale cu soțul, aceasta se bucură deoarece se înțeleg foarte bine și au devenit buni prieteni. Aceștia au mai fost până acum surprinși în cadrul interviurilor fiind toți trei, iar artista spune că se bucură și pentru faptul că fiica ei s-a obișnuit foarte repede cu situația și îndrăgește țara noastră. La fel de repede învățat și limba și nu se mai gândește să se mai întoarcă în Filipine.

Nicu și Bella se gândesc să își mărească familia

Bella Santiago și Nicu Grigore
Bella Santiago și Nicu Grigore[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în prezent familia Bellei Santiago este una fericită în punctul în care se află, celebra artista a mărturisit că își mai dorește un copil cu soțul ei și că vor să își mărească familia. Aceasta este cunoscută și pentru faptul că a câștigat un show televizat de muzică, iar de atunci se bucură de o carieră de succes.

Din spate, soțul ei o susține de fiecare dată, chiar dacă nu apare adesea în fața camerelor de filmat prin prisma meseriei pe care el o are. Relația lor este una extrem de fericită, iar aceștia se afișează adesea pe rețelele de socializare, bucurându-se e de locurile în care aleg să meargă și de activitățile pe care le desfășoară împreună. În cadrul unui interviu de acum ceva timp, artista se declara fericită și împlinită pentru faptul că îl are alături pe soțul ei și-a dezvăluit că împreună au numeroase momente de romantism.

Citește și: Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere..” Cui i se adresează acesta- kanald.ro

Citește și: Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat- stirilekanald.ro

Cum se înțelege Bella Santiago cu socrii

Bella Santiago și Nicu Grigore
Bella Santiago și Nicu Grigore[Sursa foto: Instagram]

Când vine vorba de problemele de cuplu, cei doi aleg să comunice de fiecare dată și să rezolve orice situație care apare între ei. Orgoliile nu-și au loc în relație, iar Bella Santiago a spus că din acest punct de vedere sunt La fel. „Avantajul meu este că nu sunt româncă 100%. Sunt o filipineză româncă si chiar ne înțelegem foarte bine. Noi suntem fiecare cu treaba noastră, soacra mea face mâncare românească si eu mâncare filipineză. Facem jumi- juma! Suntem foarte bine. Cu socrul și cu soacra nu am probleme acasă. Soțul meu când nu este lângă mine am multe emoții, încep să pierd cuvintele in româna. Sunt norocoasă cu un asemenea partener și el este norocos cu mine. Amândoi suntem două persoane romantice și când avem probleme, stăm de vorba unul cu celalalt si remediem problemele.”, a declarat artista.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Tată copilului ei nu s-a mai întors niciodată: „A plecat la război în Afganistan”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Imagine emoționantă cu Kate Middleton! Prințesa de Wales, surprinsă în timp ce îmbrățișează o tânără bolnavă de cancer

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere..” Cui i se adresează acesta

Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"


Cookies