Cine este Oana Ioniță. “La începutul acestui an, am început procedura de divorț între mine și soțul meu!”

cine este oana ionita
Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc

Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Însă știați că aceasta are doi copii?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Oana Ioniță, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care a decis să se despartă de tatăl copiilor săi.

 

Ce vârstă are Oana Ioniță

Oana Ioniță  s-a născut pe data de 18 decembrie, în Ploiești.

Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 41 de ani.

oana ionita varsta
Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine a fost Karl Lagerfeld. Portretul creatorului de modă faimos care a redefinit industria modei!

 

Ce studii are Oana Ioniță

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Oana Ioniță a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.

Caragiale, din București, în cadrul secțiunii de coregrafie, pedagogie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

oana ionita divort
Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]
 

 

Cine este Oana Ioniță

Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Cariera acesteia în televiziune a început ca dansatoare la un post de televiziune, urmând să schimbe postul TV, după ceva vreme, însă rămânând tot în postul de dansatoare.

Cu toate acestea, odată cu anul 2002, Oana Ioniță a devenit atât dansatoare, prezentatoare, cât și coregrafă, în cadrul unei alte emisiuni TV. Astfel încât, odată cu trecerea timpului, aceasta a continuat cu aparițiile sale în televiziune, ajungând astfel în atenția publicului larg.

În plus, Oana Ioniță  a fost și balerină în perioada anilor 1998-2000, la Teatrul de Revista Constantin Tănase, din București, iar din anul 2000 până în anul 2004, la Opera Națională Română, din București.

oana ionita studii
Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]
 

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Ioniță divorțează de tatăl copiilor săi

În ciuda faptului că toată lumea știa faptul că  Oana Ioniță  și partenerul său, Florin Budnaru formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, având o căsnicie de peste 10 ani de zile, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, și au ajuns la divorț. Aceștia au și doi copii împreună, o fată pe nume Isabel și un băiețel pe nume Maxim, fiind căsătoriți civil din vara anului 2013.

La începutul acestui an, am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție, pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, a fost mesajul pe care l-a postat Oana Ioniță, declarând faptul că drumul său și al soțului a ajuns la un final, însă încă

locuiesc împreună, până când se stabilesc toate circumstanțele.

Nu am finalizat divorțul! În urmă cu câteva luni am depus actele. Sper să ajungem la o înțelegere amiabilă pentru binele copiilor. Noi locuim împreună cu copiii, fiecare are proiectele lui, eu cu școala de balet, el cu teatrul și momentan, până o să se stabilească domiciliul copiilor, custodia și cum facem cu casa, locuim împreună ”, a precizat Oana Ioniță, povestind totodată și faptul că nu au existat discuții sau scandaluri, ci pur și simplu, cei doi dețin perspective diferite asupra vieții.

Nu au fost nici discuții, nici scandaluri, și nici alți oameni din partea mea sau din partea lui pentru care  am renunțat la căsătorie! Am ajuns la concluzia că nu ne mai înțelegem, pentru că fiecare are alte perspective asupra vieții. Decizia divorțului am luat-o la sfârșitul anului trecut și procedurile de separare le-am început la începutul anului. Mă sperie faptul că sunt mulți cunoscuți și prieteni care au trecut printr-un divorț greu și că procedura poate să dureze foarte mult, între un an și doi ani… Și pentru binele nostru sper să soluționăm rapid și să ne înțelegem asupra custodiei și a bunurilor comune, a partajului. Sper ca săptămâna viitoare să ajungem la un acord, să putem avansa mai rapid și mai ușor peste divorțul care este acum în desfășurare ”, a adăugat  aceasta.

oana ionita biografie
Oana Ioniță este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Aradits. “La un moment dat, am făcut un pact!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine a fost Karl Lagerfeld. Portretul creatorului de modă faimos care a redefinit industria modei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies