Cine este Olguța Berbec. „Mi-a plăcut să cânt de mică”

Cine este Olguța Berbec
Cine este Olguța Berbec

Olguța Berbec este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Olguța Berbec și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața sa personală.

Cine este Olguța Berbec

Cine este Olguța Berbec
Cine este Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Olguța Berbec s-a născut în data de 16 aprilie 1984 la Mărăști, acolo unde a absolvit școala generală.

Iar ulterior în anul 2002 a terminat cursurile Liceului Teoretic din Baia de Aramă.

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din zona Olteniei de Nord și a Mehedințiului, care de-a lungul carierei sale a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală, a scos piese ale căror vizualizări dețin un număr foarte mare pe YouTube și susține anual sute de concerte, atât în țară, cât și în străinătate.

Ce vârstă are Olguța Berbec

Cine este Olguța Berbec
Cine este Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, iar ulterior, în adolescență și-a început activitatea în acest domeniu în cadrul grupului folcloric „Liliacul” din Baia de Aramă.

„Mi-a plăcut să cânt de mică. Am crescut la țară și firește că eram implicată în toate treburile gospodărești așa că, muzică populară de la nunți și nedei, era printre puținele distracții.”

, a declarat artista în cadrul unui interviu.

Ulterior, în anul 2003 Olguța Berbec s-a înscris la secția de canto-muzică populară a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Încă din anul 2004 solista a început să participe la diferite festivaluri de folclor, cântând în turnee și spectacole pe aceeași scenă cu nume cunoscute ale muzicii populare românești.

După ce a obținut în anul 2007 licența în cadrul Facultății de Științe Economice ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Olguța Berbec a obținut în anul 2008 un master în etnografie și folclor.

Astfel, la cei 39 de ani ai săi, frumoasa interpretă de muzică populară se bucură de o carieră de succes, în plină ascensiune, fiind una dintre cele mai solicitate artiste în cadrul evenimentelor.

Olguța Berbec este căsătorită și are două fete

Citește și: “Nu am avut planul acesta!” Olguța Berbec, dezvăluiri despre motivul pentru care nu vrea să compună o piesă dedicată lui Petrică Mîțu Stoian

Cine este Olguța Berbec
Cine este Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă cariera de succes, Olguța Berbec se poate lăuda și cu o familie frumoasă. Artista este căsătorită cu saxofonistul Remus Novacși și au împreună două fetițe.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016 și pe lângă iubirea care îi leagă, cei doi împărtășesc și aceeași pasiune pentru muzică. Potrivit spuselor sale, interpreta de muzică populară și-a cunoscut soțul în cadrul unui eveniment, iar de acolo a rezultat o frumoasă poveste de iubire, în urma căreia au apărut două fete minunate, Cezara Elena și Olga Maria..

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Așa ceva nu se uită. A fost o atracție la prima vedere. Ne-am cunoscut la o nuntă unde amândoi cântam, a fost acel moment la care nu te aștepți și îți schimbă viața pentru totdeauna. Nu prea cred eu în clișee romantice de genul: făcuți unul pentru altul, jumătatea mea sau dragoste la prima vedere. Eu cred în alegeri: am văzut un om, mi-a plăcut și împreună am ales să  construim o poveste .”, a dezvăluit Olguța Berbec.

Olguța Berbec se află în proces cu Niculina Stoican

Citește și: „Sunt fericită, să suportăm consecințele.” Ce mesaj dur i-a transmis Niculina Stoican, Olguței Berbec. Artista a fost acuzată de plagiat

Cine este Olguța Berbec
Cine este Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican este un alt nume sonor al muzicii populare românești. Din păcate, între cele două interprete de muzică populară există o rivalitate. Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, acuzând-o că i-a furat o piesă. Din cauză că nu au ajuns la o înțelegere pe cale amiabilă, artista s-a făcut nevoită să o dea în judecată pe colega sa de breaslă, apelând la ajutorul instanțelor judecătorești pentru a rezolva problema.

Nu este niciun secret, pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil ca altcineva să-și însușească această muncă. Consider ca în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului. Folclorul este bine gândit, proiectele sunt bine calculate, plătite cu bani, și trebuie să ne respectăm munca .”, spunea Olguța Berbec despre ceea ce se întâmplă între ea și Niculina Stoican.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies