Cine este Paul Ipate. „Am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim!”

cine este paul ipate
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară

Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Însă știați că acesta nu este căsătorit cu Jojo?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Paul Ipate, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut acesta și Cătălina Grama, Jojo, dar și care este motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit până în acest moment.

 

Ce vârstă are  Paul Ipate

Paul Ipate s-a născut pe data de 17 martie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 37 de ani.

"Ești cel mai bun tată, prieten, partener și iubit și sunt norocoasă că Dumnezeu mi te-a trimis în cale cu râsul tău molipsitor ca să îmi luminezi viața! Te iubim cât tot universul', a transmis Jojo, cu ocazia zilei sale de naștere.

paul ipate studii
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Paul Ipate

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Paul Ipate a terminat studiile în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, din București, la secția Actorie.

paul ipate varsta
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este Paul Ipate

Paul Ipate  este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Pentru a ajunge unde este astăzi, încă din perioada studenției a început să joace în piese de teatru, care erau organizate pe scena Teatrului de Comedie, din București.

Debutul său în actorie a fost reprezentat de rolul pe care l-a interpretat în piesa de teatru „ Hârtia va fi albastră”.

De la debutul său, până în prezent, au urmat nenumărate roluri interpretate de acesta, printre care se află și cele din și filmele românești „California Dreamin'”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „Visul lui Adalbert” și „Claudiu & the Fish”.

paul ipate wikipedia
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cum a cunoscut-o Paul Ipate pe Jojo

Paul Ipate și Cătălina Grama, Jojo, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de opt ani. În prezent, cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zora, dar și un băiețel, pe nume Achim, din prima căsătorie a acesteia.

Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim.

Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici ”, a povestit Jojo.

paul ipate si jojo
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Care este motivul pentru care  Paul Ipate și Jojo nu s-au căsătorit

În ciuda faptului că cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile și au împreună doi copii, unul este din prima căsătorie a aceștia, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare și nici nu au de gând să îl facă prea curând.

Odată cu trecerea timpului, nenumărate persoane s-au întrebat care este motivul pentru care acest mare eveniment nu a avut loc între cei doi. Astfel, în cadrul unui interviu, Jojo a dezvăluit care sunt motivele care stau în spatele deciziei de a nu se căsători.

Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor ”, a declarat Jojo, în urmă cu ceva vreme.

Cu toate acestea, cei doi copii ai săi știu faptul că părinții lor nu sunt căsătoriți și au înțeles foarte bine care sunt motivele. În plus, cei doi nu consideră că este necesar să le ascundă acest aspect, copiilor.

Copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența ”, a dezvăluit aceasta.

paul ipate si jojo copii
Paul Ipate este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies