Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

cine este puya
Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

Artistul Puya este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Însă știați că acesta s-a lansat și în lumea afacerilor?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Puya, dar și cum a reușit să aibă parte de succesul de care se bucură în prezent, în cariera sa muzicală. În plus, descoperiți și cum a cunoscut-o pe frumoasa sa soție, cu care formează o familie frumoasă, Melinda Gărdescu, alături de cele trei fiice ale lor.

 

Cine este Puya

Puya, pe numele său real, Dragoș Gărdescu, s-a născut pe data de 22 iulie, la periferia Bucureștiului. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 43 de ani.

Artistul a preferat întotdeauna să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și de obicei, obișnuiește să vorbească destul de rar despre cei dragi. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că îi este dor de zăpada din copilărie, dar și de activitățile pe care le desfășura.

Mai ales în timpul sărbătorilor de iarnă, Puya a ținut să precizeze că nu cadourile erau cele care aduceau fericirea, ci mai degrabă faptul că se simțea iubit și protejat de cei dragi.

În prezent, Puya încearcă să se bucure de fiecare dată de momentele speciale din familie și încearcă să păstreze cât de mult posibil tradițiile de Crăciun.

Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap.

Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie. Pare ciudat, știu, vorbesc ca un moș, dar sincer, îmi dau seama acum că Susaiul era la mine în fața blocului și eu habar nu aveam. D-aia sunt mult mai atent acum la ce e în jur. Cine știe ce pierd. Nu cadourile aduc bucurie, nu plasticele din China. Bucuria e să te simți iubit și protejat ori mie asta mi-a arătat Moș Gerilă că nu aveai voie să spui Moș Crăciun ”, a mărturisit artistul Puya.

Ce vârstă are Puya

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

puya cantaret
Cine este Puya (Dragoș Gărdescu)[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Când a început Puya sa cânte

Încă de la jumătatea anilor ’90, Puya a fost unul dintre fondatorii trupei “La Familia”. Aceștia au fost cei care au dat naștere unui stil muzical nou. La începutul carierei, artistul cânta împreună cu trupa în deschiderea concertelor. În momentul în care lumea a arătat un interes crescut față de stilul original propus de aceștia, au scos albumul “Nicăieri nu-i ca acasă”, album care a fost unul din cele mai vândute, la acea vreme.

Încă un hit de pe album, a fost “Tupeu de borfaș”, care a reușit să ruleze săptămâni la rând pe unicul post de televiziune de acest tip din România, devenind cunoscuți în întreaga țară, prin intermediul notorietății pe care această piesă a avut-o.

Anul 2008 a reprezentat anul în care Puya și-a început cariera solo cu noul album “Muzică de toloneală și depravare”, care s-a dovedit a fi un real succes.

Artistul Puya s-a lansat și în lumea afacerilor, pe timpul pandemiei, după ce a început să producă măşti de protecţie sub denumirea de „Maidanez”, brandul său.

“Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început. Eram în cartier acolo. Noi am fost trei fraţi şi porecla tatălui meu era Puiu. Noi semănăm foarte mult între noi şi nu ştiau cum să ne zică. Şi eram fraţii Puia.. aşa mi-a rămas numele de Puya.” a spus Puya în într-un podcast.

Care este cea mai mare dramă a lui Puya

cine este puya de la america express
Cine este Puya (Dragoș Gărdescu)[Sursa foto: Instagram]

Din nefericire, unul dintre fraţii lui nu mai trăieşte. Alexandru, fratele lui Puya a decedat în anul 2012, în Italia. Regretul cel mai mare al artistului este acela că nu a petrecut suficient timp alături de el.       

 „El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună. Nu pot să îi șterg nici numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să moară copilul. E frica mea cea mare.”, a dezvăluit Puya pentru antenastars.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

cine este puya

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Cine este soția lui Puya, Melinda Gărdescu

În momentul în care  Puya  a cunoscut-o pe soția sa din prezent, Melinda Gărdescu, aceasta termina clasa a XII-a, iar deși în prezent au o frumoasă poveste de dragoste, începutul celor doi nu a fost atât de roz.

Melinda Gărdescu prezenta un Bal al Bobocilor din Deva, eveniment la care  Puya  a fost invitat să cânte. Până aici, totul bine și frumos, însă în urma acestui eveniment, artistul nu a mai primit banii de la organizatorii balului. Partea bună? Acesta și-a întâlnit sufletul-pereche, pe Melinda.

Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții  ”, a declarat  Puya, în urmă cu ceva timp.

Puya   și Melinda Gărdescu au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească în anul 2011. De atunci și până în prezent, cei doi sunt mai mult decât fericiți, în special că odată cu trecerea timpului, în viața lor au apărut pe lume trei fetițe absolut superbe.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

puya wiki
Cine este Puya (Dragoș Gărdescu)[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este JEAN GAVRIL. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta"

 


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies