Cine este Radu Mirică, medicul din Capitală care a căzut de la etaj. Polițiștii de la Omoruri se ocupă de caz

Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj
Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj

Joi, un medic cunoscut din Capitală, s-a stins din viață, după ce a căzut dintr-un bloc din Sectorul 2 din București. Medicul era foarte apreciat pentru munca sa, iar numele lui era Radu Mirică.

Joi, 29 septembrie, Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a stins din viață, după ce a căzut de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

Citeste si: ,,A închis ochii cu un singur of.” Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei

Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj
Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj[Sursa foto: Facebook]

Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj

Cazul medicului chirurg a fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, iar potrivit unor surse, medicul chirurg, Radu Mirică era medic specialist în chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență ,,Sf. Ioan” din București.

Medicul era căsătorit și avea doi copii mici. Absolvise Facultatea de Medicină UMF ,,Carol Davila” cu nota 9,45, în anul 2013, iar teza sa de licență a fost coordonată de prof, dr.

Mircea Beuran.

Radu Mirică era specialist în Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Era vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Radu Mirică  terminase Colegiul National „Carol I” din Craiova, iar conform CV-ului său, era doctorand sub coordonarea prof. Dr. Leon Zagrean, Șeful Catedrei de Fiziologie II și Neuroștiințe, UMF Carol Davila, București.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultima imagine cu Alexandru Arșinel în viață. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani

Ce a transmis Politia Capitalei

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, a

transmis, joi, Poliția Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum şi poliţişti din cadrul secției.

„În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani. În vederea stabilirii cauzelor şi condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”,

a mai transmis sursa citată. 

Radu Mirică ar fi suferit de depresie. Tânărul i-a lăsat un mesaj soției sale

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, iar după cum spun primele informații, Radu Mirică   ar fi suferit de depresie.

În urmă cu o săptămână, medicul se simțea motivat și postase imagini de la Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sf.

Ioan, București, ediția a4-a. Conform unor surse, medicul i-ar fi trimis un mesaj soției sale cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, medicul i-ar fi spus soției sale că are gânduri negre, iar înainte de a-și lua viața, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc.

Radu Mirică ar fi plecat joi, 29 septembrie, de acasă din Sectorul 3, a condus mașina până în fața unui bloc de 12 etaje din Pantelimon, situat vizavi de Mega Mall și de pe acoperișul clădirii s-ar fi aruncat în gol. În urma sa rămân o soție îndurerată, precum și doi copii mici.

Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj
Un medic cunoscut din Capitală a căzut de la etaj[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies