Cine este Ramona Manole. „Nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul.”

ramona manole
Ramona Manole

Află din acest articol cine este Ramona Manole, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală și profesională.

Ramona Manole este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petreceri de la noi din țară. Vedeta a intrat în atenția publicului datorită talentului său, dar și a poveștii impresionante de viață pe care o are. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe informații despre Ramona, dar și declarațiile sale.

Ce vârstă are Ramona Manole

Citește și: „Tată, nu am ce să mănânc! Tată, răspunde! Îmi dădea 300 de lei și îmi spunea să am 3 luni.” Fiică în acte, dar nu și în realitate. Cum a fost copilăria Ramonei Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani!

cine este ramona manole
Cine este Ramona Manole[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am momente în care plâng și mi-e dor de el! Trebuia să furăm curent pentru că nu aveam lumină.” Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri dureroase din copilărie

Până la vârsta de 32 de ani, Ramona a trecut prin multe. Deși a reușit să își construiască o carieră de succes în muzică, se pare că pe plan personal, vedeta nu a excelat.

Ramona Manole este considerată în shiwbizul românesc fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, însă cântăreața a explicat faptul că în acte, tatăl ei a recunoscut-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 „Eu sunt prima fiică a lui și recunoscută în acte. Așa a considerat el, că este bine să mă trateze cu indiferență, și am fost foarte mulți ani supărată.(...)

Erau dăți în care plângeam, erau dăți în care nu-mi venea să cred că este tatăl meu. Singura mea cerință de la el a fost când eram mică și nu aveam ce să mănânc și-l strigam: «tată, tată, răspunde-mi!», și nu vorbea cu mine, nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul.”, a povestit Ramona Manole.

Ramona Manole și Ioniță de la Clejani

ramona manole varsta
Ramona Manole[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Ramona a avut o relație complicată cu Ioniță de la Clejani și a mărturisit că tatăl ei nu a ajutat-o în copilărie. Pe parcursul timpului, artista nu a avut o relație bună nici cu familia pe care tatăl ei și-a format-o ulterior, alături de Viorica de la Clejani. Cu toate acestea, toate cumpenele din viața Ramonei au transformat-o femeie puternică.

„În momentul de față iubesc tot ce a făcut pentru mine, m-a făcut un om puternic, nu-mi mai e frică de viață, nu-mi mai e frică de nimic. Tot ceea ce ar putea să mă supere pe mine și să mă dărâme ar fi ca un membru din familia mea să fie bolnav.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ramona Manole și Ady Paris

ramona manole fiica clejani
Ramona[Sursa foto: Instagram]

În ultima vreme, Ramona s-a confruntat cu diverse probleme, atât în cee ace privește relația sa, dar și sănătatea.

„ Am pietre la fiere și trebuie neapărat să mă operez. Am încercat tot felul de metode să scap de ele dar nu funcționează. Am niște dureri și înțepături groaznice, plus o stare de greață puternică în corp…ce mânânc nu-mi priește absolut nimic.

Momentan mă bucur tare mult că am început activitatea muzicală și că mai nou o iau și pe fata mea cu mine la evenimente unde cântă și ea alături de mine. Pentru mine este o mare bucurie că am reușit să-mi ating un visul important și anume acela să cânt cu una dintre fetele mele”, a declarat artista.

 Fiica lui Ioniță de la Clejani a format un cuplu alături de colegul ei de trupă, Ady Paris. Între ei s-a creat o legătură specială și au decis chiar să se căsătorească. Ramona își dorea ca tatăl ei să cânte la marele eveniment din viața ei, însă fără soția lui, Viorica de la Clejani.  Din nefericire, nunta nu s-a mai organizat, fiindcă cei doi artiști au decis să o ia pe drumuri separate. Conform declarațiilor Ramonei, se pare că ea nu a mai suportat geloziile partenerului ei. În timpul relației, au existat numeroase certuri și împăcări și au hotărât că este mai bine pentru amândoi să se despartă. În prezent, bruneta își dorește să se axeze pe fericirea ei și a celor trei copii ai săi.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine a fost Costel Constantin. „Eu și Mihaela facem în fiecare zi 10 kilometri pe jos.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies