„Tată, nu am ce să mănânc! Tată, răspunde! Îmi dădea 300 de lei și îmi spunea să am 3 luni.” Fiică în acte, dar nu și în realitate. Cum a fost copilăria Ramonei Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani!

„Tată, nu am ce să mănânc! Tată, răspunde! Îmi dădea 300 de lei și îmi spunea să am 3 luni.” Fiică în acte, dar nu și în realitate. Cum a fost copilăria Ramonei Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani!
„Tată, nu am ce să mănânc! Tată, răspunde! Îmi dădea 300 de lei și îmi spunea să am 3 luni.” Fiică în acte, dar nu și în realitate. Cum a fost copilăria Ramonei Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani!

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani, a vorbit despre perioadele grele din copilărie, atunci când nu avea ce să mănânce și cerea ajutor la tatăl ei, Ioniță de la Clejani.

Ramona Manole este fiica lui Ioniță de la Clejani, însă poartă această calitate doar în acte, nu și în realitate, deoarece Ioniță de la Clejani, din spusele ei, rar o ajuta cu bani, iar atunci sumele erau infime.

„Eu mă mulțumeam și cu ăia.” Ce sume de bani primea Ramona de la tatăl său, Ioniță de la Clejani

Citește și: „Cineva care mă tot filează.” Ramona Manole a trecut prin momente grele, după ce i-a fost spartă locuința. Bruneta are pagube uriașe

Ramona Manole
Ramona Manole[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-e teamă pentru viața mea.” Ramona de la Clejani a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost bătută în timpul unui concert. Ce a declarat artista despre acest eveniment

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ramona Manole a povestit, în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, cum a fost viața ei în copilărie, atunci când nu avea ce să mănânce, iar mama ei nu mai avea

cântări și nu se puteau întreține.

„Nu am primit niciodată bani. El, când am crescut, îmi dădea 300 de lei și îmi spunea să am 3 luni din ei. „Vezi că ți-am trimis 300 de lei să ai 3 luni din ei.” Vă dați seama că la timpul ăla, 300 de lei, să trăiești 3 luni... Eu mă mulțumeam și cu ăia. Așteptam să se facă 3 luni cu nerăbdare.

Îl mai sunam eu, îl contactam. Că pe el nu-l interesa. Dacă pe un om nu-l interesează, poți să-l forțezi?  El, nativ, cred că este un om care gestionează orice lucru cu un comportament rigid, rece. Nu știu câtă emoție a avut atunci când vorbea cu mine. „Tată, nu am ce să mănânc!”, astea erau cuvintele pe care le știam. Erau situații când mama nu cânta și nu aveam nicio sursă.
Știam numărul lui, aveam și eu câte o cartelă și-l sunam la 3 luni, nu îndrăzneam să sun mai devreme. Erau zile când mă duceam la Clejani și-mi spunea că „Nu ți-a lăsat tac-tu niciun ban, nu e aici, s-a mutat la București. Încearcă să iei legătura la telefon.” A avut o lungă perioadă când avea un apartament în Clejani, după s-a mutat la București. Schimbările au fost radicale pentru el.
De bine, de rău, știam că e acolo.”
, a povestit Ramona Manole.

„Nu vreau averea lui și nici nu-i doresc răul.” Testul de paternitate, lumina de la capătul tunelului pentru Ramona Manole?

Ramona Manole
Ramona Manole[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ramona Manole a vorbit și despre faptul că încă există dubiile tatălui său cu privire la paternitate, însă aceasta este dispusă oricând să facă un test ADN prin care să demonstreze că este fiica lui, mai ales că aceasta a crescut în familia tatălui său, iar în acte apare numele lui Ioniță. 

„Oricând vreau un test ADN. Nu există test de paternitate pentru că în fața oamenilor de acasă, povestea aia se vede într-un fel.

Noi, fiind acolo, în Clejani cu toții, ne știm pe noi, știm calitățile, care cum a trăit, așa cum se știe și de mine. Toată comunitatea știe. La Clejani se știe că eu sunt fiica legitimă. Lor nu le-a mai convenit când am început eu să-mi doresc lucruri. Niciodată nu m-am gândit la moștenire. Singura dată a fost când eram mică, nu aveam ce să mănânc și îl strigam „Tată, răspunde!” Nu răspundea când nu aveam ce să mănânc. Nu vreau averea lui și nici nu-i doresc răul pentru că muncesc, sunt pe picioarele mele, mi-am construit o căsuță, am o mașinuță. Nu vreau mai mult. Vreau copiilor să le fie bine și să muncească fiecare. Tot ce am eu, voi da copiilor mei și am să muncesc până la ultima suflare.”, a mai povestit Ramona Manole.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu pot accepta orice situație.” Ramona de la Clejani și iubitul ei nu mai formează un cuplu. Bruneta are sufletul sfâșiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies