Cine este Randi. „Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat!”

cine este randi
Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară. Însă știați ce își dorește acesta de la viitoarea sa parteneră?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Randi, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum a debutat acesta în muzică, dar și ce își dorește de la viitoarea sa parteneră.

 

Ce vârstă are Randi

Randi, pe numele său real, Andrei Ștefan Ropcea, s-a născut pe data de 23 mai, în Pitești.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 39 de ani.

randi varsta
Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

 

Ce studii are Randi

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Randi  a început să studieze muzica încă din Școala Generala, urmând să studieze apoi la Liceul de Arte “Dinu Lipatti”, fortepiano.

Prin urmare, acesta a fost încă de mic pasionat de muzică, poate și datorită faptului că mama sa este profesoară de canto și l-a ajutat să facă primii pași în acest domeniu. 

Am venit la un moment dat dintr-o tabără din Botoșani, era mișto, cel puțin pentru mine era. M-am dus într-a șasea și m-am îndrăgostit de o fată din Iași. Eu aveam 1,60, ea avea 1,73 cred...

și țin minte că citeam o scrisoare de-a ei și... nu știu cum îți rămân unele chestii impregnate în minte așa... și era o piesă „Wish you were here”, eu citeam scrisoarea și lăcrimam. Bine... eu îmi și amplificam stările alea, știi...”, a povestit artistul.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

randi studii
Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

 

Cine este Randi

Randi  este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară. În plus, acesta este și compozitor și textier, reușind să compună de-a lungul timpului nenumărate piese, atât pentru artiști români, cât și pentru artiști internaționali.

Totul se pare că a început odată ce Randi și Marius Moga au format trupa  Morandi, astfel, reușind odată cu trecerea timpului să primească nenumărate premii, atât naționale, cât și internațional, ca solist al trupei.

Cu toate acestea, încă din anul 2011, Randi și-a început cariera solo, luând totodată și decizia de a-și deschide propria casă de discuri, Famous Production.

randi iubita
Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

 

Randi își dorește o familie, dar se axează pe alte planuri momentan

În ciuda faptului că Randi este un artist de succes și excelează pe plan profesional, se pare că atunci când vine vorba despre planul personal, acesta a făcut anumite declarații în urmă cu ceva vreme. Deși artistul nu se află într-o relație, acesta a vorbit despre posibilitatea de a-și întemeia o familie, la un moment dat, explicând chiar și cum și-ar dori să arate viitoarea parteneră care să-i fie alături, pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, Randi a ținut să precizeze faptul că în zilele noastre este destul de dificil să ai o relație sinceră, în adevăratul sens al cuvântului.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat. (…)

La început nu-mi doream, că după ce te despărți simți că începe să-ți placă libertatea din nou, vrei să fii așa un timp. Dup-aia intri într-o inerție d-asta și într-o zonă de confort din care ieși mai greuț.”, a declarat Randi.

randi wikipedia
Randi este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. „Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing»!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies