Cine este Răzvan Albu, noul concurent de la „Puterea dragostei”: „Sunt un bărbat ambițios și sociabil...”

Razvan Albu
Razvan Albu

Răzvan este hotărât să cunoască pe cineva special.

Astăzi, concurenții de la Puterea dragostei au parte de o mare surpriză. În casa fetelor își face apariția un nou concurent, venit să cunoască puterea dragostei alături de una dintre fete.

Încă de la intrarea în casa fetelor, Răzvan Albu a reușit să le emoționeze pe concurente, căci a decis să le aducă flori și astfel să le arate că este un adevărat gentleman, iar intențiile sale sunt cât se poate de seriose.

În exclusivitate pentru kfetele.ro, Răzvan a dezvăluit câteva detalii despre el, după ce în emisiune a spus încă din primele clipe că i-a atras atenția una dintre fete. Concurentul este un cunoscut al cluburilor de noapte de pe litoral, dar și din București și iese adesea alături de grupul său de prieteni. De asemenea, este foarte bun prieten și cu Bianca Drăgușanu.

Razvan Albu
Razvan Albu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Buna, sunt Razvan Albu, am 29 ani de ani, locuiesc in Bucuresti si in Constanta, domeniul meu de activitate fiind in turism si imobiliare. Lucrez ca manager la afacerea familiei de pe litoral, unde avem 2 locatii hoteliere in Costinesti.  Sunt extrem de pasionat de echitatie, de calatorii in toata lumea si de masinile cu multi cai putere.

Citeste si: Ella, prima reacție după plecarea lui Jador: „Ne iubim și...”

Citeste si: Ella si Catalin, in razboi dupa ce au flirtat unul cu celalalt! Ella il acuza pe Catalin ca e influentat de Turcu!

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au despărțit! De ce s-a ajuns la acest lucru

Razvan Albu
Razvan Albu

În plus, sunt un barbat ambtios, sociabil, indraznet si am venit la emisiunea "Puterea Dragostei" pentru a-mi gasi sufletul pereche ”, ne-a spus Răzvan emoționat de această experiență.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au despărțit! De ce s-a ajuns la acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies