Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”
Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”

Oana Matache este în atenția publicului larg, în ultima perioadă, din cauza divorțului pe care l-a anunțat. Însă știați cine este fostul soț al acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț, dar și alte aspecte legate de căsnicia celor doi. În plus, descoperiți și care este relația, în prezent, dintre Oana Matache și Răzvan Miheț.

 

Cine este Răzvan Miheț

Răzvan Miheț este fostul soț al Oanei Matache.

Vestea separării celor doi a căzut ca un fulger în lumea showbiz-ului românesc. Totul părea să fie bine între cei doi, însă se pare că lucrurile nu stăteau tocmai așa.

Deși Oana Matache este obișnuită să se afle în lumina reflectoarelor, fiind sora Deliei Matache, și nu numai din acest motiv, nu același este cazul în ceea ce-l privește pe Răzvan Miheț. Acesta a fost în lumina reflectoarelor în perioada în care cei doi și-au unit destinele, pe data de 28 mai 2017, și în prezent, din cauza faptului că Răzvan Miheț și Oana Matache au decis să

pună punct căsniciei.

Răzvan Miheț este pasionat de sporturi extreme și este văzut adesea la sală. În plus, acesta a apărut în anul 2014, pe coperta revistei „Men’s Health”, dar și în reclame pentru un lanț de hypermarketuri. La un moment dat,  Răzvan Miheț iși deschisese o firmă prin care comercializa tricouri.

cine este fostul sot al oanei matache
Oana Matache este în atenția publicului larg, în ultima perioadă, din cauza divorțului pe care l-a anunțat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Răzvan Miheț și Oana Matache au împreună doi copii

În ciuda faptului că   divorțul celor doi a surprins pe toată lumea, odată cu decizia de a pune punct căsniciei, Oana Matache a luat copii, pe Jessie și pe Bogdan, și a plecat de acasă.

Cei doi s-au căsătorit după un an de relație, perioadă în care au devenit și părinții unei fetițe pe nume Jessie. La diferență de doi ani, Oana Matache a devenit mămică și

de băiețel. În ciuda acestui aspect, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.  

Este o experiență înspăimântătoare și culmea, nu dinamică dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta…Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia.

Și chestia asta, «Da erați atât de frumoși și păreați atât de fericiți». Dar de unde știți? Am avut multe prietene care îmi spuneau: «Dar ce o să faci acum?» «Cine te mai ia cu doi copii». Dar nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură. Din păcate în țara asta, femeile nu sunt susținute de lege. E greu să te simți singur alături de cineva și e greu că nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea”, a declarat Oana Matache.

oana matache sot
Oana Matache este în atenția publicului larg, în ultima perioadă, din cauza divorțului pe care l-a anunțat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

 

Ce relație au în prezent Oana Matache și Răzvan Miheț

Deși nu de foarte mult timp, Oana Matache a anunțat că va divorța de tatăl copiilor săi, aceasta se află deja într-o relație cu un alt bărbat, pe

nume Radu Siffredi. Cu toate acestea, Oana Matache a declarat faptul că a păstrat o relație civilizată cu Răzvan Miheț și că acesta își poate vedea oricând cei doi copii.

Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineaț ă «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. 

Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”,  a mai spus Oana Matache, într-un clip postat pe Twitch.

razvan mihet si oana matache
Oana Matache este în atenția publicului larg, în ultima perioadă, din cauza divorțului pe care l-a anunțat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Anca Neacșu. „Nu mai îmi place să fiu mondenă, nu mai am chef de filmări, de când cu pauzele astea”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Mihai Zmărăndescu. „Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies