Cine este Rita Mureșan. „Mi-a pus viața în pericol”

cine este rita muresan
Cine este Rita Mureșan

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate femei ale anilor 90’, obținând titlul de Miss România în anul 1993.

Ulterior, vedeta și-a clădit o carieră în modă, fiind unul dintre cei mai apreciați designer din țara noastră.

Rita Mureșan și lupta kilogramelor

 rita muresan
Rita Mureșan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

La doar 20 de ani, Rita a fost desemnată drept cea mai frumoasă femeie din România, având la vremea aceea, un corp de invidiat.

În timpul carierei de model, frumoasa brunetă urma o dietă extremă, la care a renunțat odată cu trecerea timpului. Ulterior, fostul manechim s-a confruntat cu mari fluctuații de greutate. În anul 2013, Rita ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, moment în care a fost foarte criticată. La doar un an, cu ajutorul dietei și al sportului, vedeta a reușit să slăbească peste 40 de kilograme

Cariera Ritei Mureșan

rita muresan varsta
Ce vârată are Rita Mureșan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După ce a activat în domeniul modei, atât ca manechin, cât și ca designer vestimentar, Rita a ales să își schimbe radical cariera. Cu toate că se bucura de un imens succes în țara natală, vedeta a părăsit România, căutând noi orizonturi.

A călătorit în toată lumea și și-a împărțit viața între SUA, Italia și România. Fostul model a declarat că Milano este a doua ei casă, locuind acolo vreme de 3 ani. Rita Mureșan și-a descoperit o pasiune total diferită cu cee ace făcea, mai exact arta gătitului. Vedeta a urmat cursuri în Thailanda, unde a obținut o diplomă de ajutor de bucătar. Mai mult, a fost la un pas de a își deschide propriul restaurant.

Rita Mureșan vârstă

La aproape 50 de ani, Rita se mândrește cu liniște pe plan personal, dar și cu succes pe plan profesional. Vedeta a declarat că s-a dedicat în întregime copiiilor ei, Gloria și Rebecca, care au ales să studieze peste hotare.

„Viața mea era frumoasă și cel mai mult mă bucur că am decis să fac copii repede, pe Rebecca la 22-23 de ani și asta mi-a umplut și mai mult viața, pentru că viața mea s-a învârtit în jurul acestor fete.”

, a povestit Rita Mureșan.

Prin ce a trecut unul dintre copiii Ritei Mureșan

rita muresan copii
Rita și una dintre fiicele ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cristina Ștefania. „Muzica a fost prima dragoste”

Chiar dacă a avut o carieră de succes, Rita a trecut prin mai multe momente de cumpănă în viața ei. Problemele de sănătate ale fetiței ei, divorțul și moartea mamei, i-au provocat mari suferințe fostului model.

În anul 2007, Rita a ales să divorțeze de soțul ei de la vremea aceea, Nelu Mureșan, din cauza distanței dintre cei doi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În cadrul emisiunii „În oglindă”, vedeta a povestit, cu mari emoții, despre accidental suferit de una dintre fiicele ei, Rebecca, în urmă cu 15 ani. Pe vremea când fata avea 10 ani și se afla la o petrecere, o masa de marmură i-a căzut pe mână. A fost o perioadă șocantă pentru Rita, care s-a luptat din răsputeri ca fiica ei să își recupereze abilitățile.

„Au avut loc 8 operații, pentru că acele 80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna în două și a fost nevoie să o pună la loc. Recuperarea a durat ani de zile.”, a explicat vedeta.

Șocul trait de Rita Mureșan în copilărie

Se pare că la aceeași vârsta ca fiica ei, Rita a trecut printr-o perioadă cruntă, la doar 10 ani. Vedeta a povestit că a stat în comă, moment în care viața ei a fost pusă în pericol.

„Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a mărturisit Rita.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este David Pușcaș. „Nu conștientizam ce se întâmplă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies