Cine este Robert Negoiță. „Cea mai mare bucurie, când mă întâlnesc și socializez cu oamenii din Sector.”

Cine este Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță este un om de afaceri și politician român.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București. În plus, descoperiți detalii legate de studiile sale, dar și alte informații mai puțin cunoscute despre viața privată a omului politic.

Cine este Robert Negoiță

Citește și: Robert Negoiță, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 23:30

Cine este Robert Negoiță
Robert Negoiță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Clotilde Armand. "În amintirea Clarei, dau fiecărui copil câte un lucru de-al ei, pentru că așa făcea ea: dădea cadouri tuturor ”

Robert Negoiță s-a născut la data de 29 martie 1972 în comuna Măneciu, județul Prahova și în prezent ocupă funcția de primar al Sectorului 3 din București. Este un om de afaceri și politician român, care și-a început cariera în viața politică în anul 2004.

Ce studii are Robert Negoiță

Din punct de vedere al situației educaționale, Robert Negoiță a absolvit Facultatea de Drept în 2007, în cadrul Universității Bioterra și Facultatea de Economie a Turismului Intern și Internațional, în cadrul Universității Româno-Americană.  

Câți copii are Robert Negoiță

Cine este Robert Negoiță
Robert Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, Robert Negoiță este un bărbat divorțat, care a trecut prin două mariaje. Omul politic a fost căsătorit între anii 1996 și 2008 cu Magdalena Negoiță,

femeia care i-a dăruit doi copii, Louis, care în prezent are vârsta de 26 de ani și Karina, de 23 de ani.

După divorțul de prima soție, cei doi copii ai politicianului au rămas în grija tatălui lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La scurt timp după divorțul de prima soție, Robert Negoiță a cunoscut-o pe Sorina Docuz.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, iar la scurt timp după ce și-au unit destinele, cea de-a doua soție a politicianului a adus pe lume un băiețel, Cezar Vlad, care acum are vârsta de 11 ani.

Povestea lor de iubire nu a durat însă foarte mult, astfel încât, în anul 2016, primarul Sectorului 3 a divorțat și de cea de-a doua soție.

După divorțul de cea de-a doua soție, în presă nu au mai apărut alte informații referitoare la viața sentimentală a omului politic.

Cu toate acestea, se știe că în viața primarului au mai apărut doi copii, în afară de cei trei din fostele căsnicii. 

Cariera politică a lui Robert Negoiță

Cine este Robert Negoiță
Robert Negoiță[Sursa foto: Facebook]

Robert Negoiță și-a început viața politică în anul 2004, atunci când a devenit membru PSD, urmând ca peste doar doi ani acesta să devină vicepreședinte al organizației de tineret a PSD.

În prezent, Robert Negoiță ocupă funcția de primarul Sectorului 3 al Capitalei încă din anul 2012.

Ulterior, în anul 2020, acesta a înființat Partidul București, din partea căruia și-a depus, din nou, candidatura la alegerile locale. Astfel, în data de 27 septembrie a anului 2020, politicianul a câștigat cel de-al treilea mandat de edil.

Este unul dintre cei mai activi primari pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent și păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, ținându-i la curent cu proiectele pe care le desfășoară la nivelul Primăriei Sectorului 3.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Cea mai mare bucurie, când mă întâlnesc și socializez cu oamenii din Sector.” , a scris Robert Negoiță în dreptul unei fotografii în care apare alături de o fetiță din Sectorul 3.

Robert Negoiță are o avere impresionantă din afacerile sale

Cine este Robert Negoiță
Robert Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Înainte să intre în lumea politică, Robert Negoiță s-a dedicat antreprenoriatului. Încă de la începutul anului 1990 a reușit să înființeze și să administreze o serie de companii care se bucură de un real succes și în prezent, și care i-au adus edilului sume frumoase de bani.

În anul 1997, Robert Negoiță a început să administreze firma Euroline. În 1998, omul de afaceri construiește alături de fratele său, Ionuț Negoiță, o firmă specializată în produse de pardoseală, care ulterior s-a extins în producerea de geamuri de termopan, mobilier și urși. Ulterior, serviciile firmei vor depăși aria de construcții și se vor axa pe domeniul hotelier.

Din punct de vedere financiar, Robert Negoiță este considerat cel mai bogat edil din Capitală

„Am văzut articole în care spuneau că Negoiță e cel mai bogat politician, cu sute de milioane. (…) În alte articole se zice «uite ce datorii are Negoiță la bănci, zeci de milioane de euro. E nenorocit, e rupt».

Adevărul e pe la jumătate, în sensul în care am luat și credite, că fără credite nu te poți dezvolta. (…) Am luat credite și am realizat investiții cu ele. Investiții bine administrate, bine gândite, care au generat profituri și nu profituri mici, într-o perioadă în care în România era mare nevoie”, a mărturisit Robert Negoiță pentru Fanatik

Potrivit cele mai recente declarații de avere, edilul Sectorului 3 deține 14 terenuri agricole, 11 terenuri intravilane, 4 case și alte construcții, în Popești-Leordeni și Voluntari, acțiuni în valoare de 52 de milioane de lei de la firmele de familie, salariu net de 185.736 lei/an pentru activitatea de primar de sector și un venit net de 23.341 de lei anual ca membru în Comitetul European al Regiunilor.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Andreea Berecleanu. „Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies