Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

Cine este Romică Țociu
Cine este Romică Țociu

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară. Cum este cu adevărat Romică Țociu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact actorul Romică Țociu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care au fost traumele ce i-au marcat copilăria și cum le-a depășit.

Cine este Romică Țociu

Citeste si: Cine este Diana Matei. „Detest rutina și am această dorință de a-mi exploata toate laturile personalității mele ”

Cine este Romică Țociu
Cine este Romică Țociu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. „Orice poate fi depășit”

Ce vârstă are Romică Țociu 

Romică Țociu, pe numele său întreg, Constantin Romeo Toma Țociu, este cealaltă jumătate a cuplurul umoristic pe care îl formează cu Cornel Palade, fiind unul dintre cei mai apreciați comedianți români.

Olteanul Romică Țociu s-a născut în data de 5 ianuarie 1962 la Craiova într-o familie de etnie minoritară. După școala generală a absolvit studiile la Școala Profesională Electroputere, iar ulterior și-a început cariera de actor, urmând studiile Facultății de Teatru.

Actorul formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri umoristice alături de colegul său de breazlă, care i-a devenit ulterior și prieten, Cornel Palade.

Chimia dintre ei a fost unul dintre motivele care i-au făcut pe cei doi să se bucure de succesul pe care îl au până și în ziua de astăzi.

Mai mult decât atât, cei doi prieteni au reușit să cucerească inimile oamenilor prin felul lor carismatic, glumele hazlii, dar și talentul de care dau dovadă, fiind implicați în numeroase produse cinematografice.

Mai mult decât atât, pe parcursul carierei sale, Romică Țociu a participat singur sau împreună cu colegul său la numeroase apariții televizate, fiind sarea și piperul multor emisiuni de divertisment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Romică Țociu și Cornel Palade
Romică Țociu și Cornel Palade[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Copilăria lui Romică Țociu

Deși astăzi se bucură de o notorietate extraordinară pe care și-a câștigat-o în timp, lucruile nu au fost întotdeauna ușoare pentru Romică Țociu. Copilăria lui a fost una grea, iar ascensiunea lui pe scenele teatrului românesc s-a produs treptat.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Romică a vorbit despre traumele copilăriei sale. Actorul a mărturisit că o mare parte din ceea ce este azi i se datorează mamei lui, o femeie exigență, care i-a oferit o educație corespunzătoare chiar dacă uneori a dat dovadă de un comportament dur.

Unele dintre calitățile pe care le-a căpătat Romică Țociu încă din copilărie sunt respectul și bunătatea, calități pe care i le-a insuflat cu grijă mama sa. „Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă. Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu.

Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele”, a declarat actorul.

Astăzi, Romică îi este recunoscător mamei sale pentru felul în care l-a crescut și faptul că mama sa este încă în viață este cea mai mare fericire pentru el.

Din păcate, actorul nu s-a putut bucura foarte mult și de iubirea tatălui său deoarece bărbatul s-a stins din viață cu mulți ani în urmă, pe vremea când fiul său nu atinsese încă culmile succesului.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”

Romică Țociu și mama sa
Romică Țociu și mama sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Romică Țociu și drama prin care a trecut alături de soția sa

Romică Țociu este căsătorit de 27 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit doi copii. Deși au trecut împreună prin numeroase greutăți, iar viața i-a pus de multe ori la încercare, toate acestea nu au făcut decât să le întărească relația și să-i facă să se iubească din ce în ce mai mult.

În 2016, Nicoleta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Femeia a aflat că suferă de cancer în urma unui control de rutină. Ulterior, a urmat un tratament specializat și a reușit să învingă această boală nemiloasă.

Actorul a fost în permanență alături de soția sa, oferindu-i sprijinul necesar. Mai mult decât atât, a declarat în nenumărate rânduri că își iubește foarte mult soția și copiii și că este un familist convins și că unul dintre secretele căsniciei sale cu Nicoleta este echilibrul de care a dat dovadă femeia „Secretul căsniciei de 27 de ani cu Nicoleta nu pot să îl spun eu, pentru că eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată, însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe”, spune Romică.

Romică Țociu și soția sa
Romică Țociu și mama sa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Bogdan de la Ploiești. „Viața m-a pus la încercare”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies