Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei
Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

Romina Geczi este noua concurentă din echipa Războinicilor în show-ul de supraviețuire Survivor România.

Romina Geczi va putea fi urmărită începând din această seară în show-ul de supraviețuire Survivor România, difuzat la Kanal D. Romina are 35 de ani, este maseuză și instructor Spinning și vine cu forțe proaspete în echipa Războinicilor.

Romina Geczi de la Survivor România are un frate mai mare și o soră mai mica și spune că are o relație bună cu mama sa.

Despre tatăl său nu se poate spune același lucru, întrucât bărbatul este alcoolic și nu i-a fost aproape Războinicei.

Părinții ei se află într-o situație mai specială, întrucât locuiesc sub același acoperiș, dar nu iși vorbesc.

Romina Geczi locuiește în Timișoara. A fost plecată în Cipru timp de cinci ani, dar a revenit în țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Războinica a povestit că cea mai grea perioadă din viața ei a fost atunci când a părăsit țara și a fost nevoită să se adapteze printre ciprioți.

Aceasta merge pe premisa că totul în viață se întâmplă cu un motiv și consideră show-ul Survivor România provocarea vieții ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp, surpriză de proporții! Daniela Iliescu: „Vom aduce pe lume două vieți!”

Romina Geczi, declarații înainte de plecarea la Survivor România

Romina Geczi a vorbit despre atuu-rile pe care se bazează în competiția Survivor România. Aceasta susține că show-ul reprezintă un nou început și speră ca viața ei să capete un nou sens după plecarea în Republica Dominicană.

„Punctele forte pe care mă bazez în competiția Survivor România sunt ambiția și caracterul puternic pe care îl am. Îmi doresc un restart, o nouă experiență care să aducă o perspectivă diferită în viața mea.

Îmi doresc să îmi înving frica de înec. Dacă aș câștiga Marele Premiu Survivor România, mi-aș cumpăra o casă sau aș investi într-un business.”, a declarat Războinica Romina Geczi de la Survivor înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Citeste si: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Citeste si: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Începând din această seară, de la ora 20:00, veți putea urmări evoluția Războinicei Romina Geczi în cadrul show-ului Survivor România, difuzat la Kanal D.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies