Cine este Șerban Huidu. „Este cea mai mare răsplată pe care o poți avea după 20 de ani în TV!”

cine este serban huidu
Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune. Însă știați că acesta are doi copii?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Șerban Huidu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cine este soția sa, cei doi copii ai săi, dar și amănunte legate de perioada grea prin care a trecut în anii 2010-2011.

 

Ce vârstă are Șerban Huidu

Șerban Huidu  s-a născut pe data de 16 iulie, în București.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 46 de ani.

serban huidu varsta
Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

 

Ce studii are Șerban Huidu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Șerban Huidu  a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul ASE, București.

Cu toate acestea, chiar din timpul facultății a realizat faptul că pasiunea sa pentru mass-media era mult mai mare.

serban huidu studii
Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mikey, mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

 

Cine este Șerban Huidu

Șerban Huidu  este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune.

Cu toate acestea, cariera sa a început încă din perioada facultății, atunci când și-a dat seama de faptul că este pasionat de domeniul mass-media, motiv pentru care s-a angajat la un post de radio din București, unde a lucrat șase luni, însă fără să fie plătit. Lucrurile s-au schimbat în anul 1997, atunci când Șerban   Huidu a început o emisiune   la radio, acolo unde avea loc mai mult un pamflet adresat politicienior, urmând ca în anul 2000, emisiunea să fie difuzată și la TV.

Aici a fost locul în care  Șerban Huidu  l-a cunoscut și pe Mihai Găinușă, cel care i s-a alăturat în realizarea emisiunii de la radio, urmând ca la diferență de un an, să-i devină și partener de platou.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emisia asta s-a vrut și se vrea în continuare un fel de asanare a societății cu totul.

Eu așa am conceput-o la aproape 20 de ani de când am făcut-o pe televizor, ca pe radio e mai veche. Mă opresc oamenii și-mi spun «Am crescut cu tine! M-ai învățat limba română». Pe de altă parte, cred că este cea mai mare răsplată pe care o poți avea după 20 de ani în TV.”, a declarat Șerban Huidu.

serban huidu wikipedia
Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

 

Cine este soția lui Șerban Huidu

Deși Șerban Huidu  s-a aflat în lumina reflectoarelor încă din anul 1995, soția sa, Cristina Huidu a dorit să rămână o prezență discretă și a stat mai mereu departe de ochii lumii, aspect confirmat și de postările realizatorului de radio și televiziune, acolo unde se mai regăseau fotografii cu copiii celor doi,

însă soția sa Cristina lipsea. Cu toate acestea, soția lui Șerban Huidu este managerul de vânzări al unei agenții de turism, de ceva timp.

Cei doi s-au căsătorit la începutul anului 2000 și au împreună doi copii, pe Rareș și pe Mircea. Șerban   Huidu și soția sa au trecut prin momente grele, însă împreună, odată ce în anul 2010, prezentatorul TV a avut un accident la schi, moment în care a fost pe cale să-și piardă viața, apoi la diferență de un an, fiind implicat într-un accident rutier.

Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital… a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el ”, a declarat Cristina Huidu, anul trecut.

serban huidu sotie
Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

 

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident grav în 2011, după ce s-a accidentat la schi în 2010

În anul 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi, în timp ce se afla în Austria. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, în momentul în care a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit direct de un copac.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

" Schia cu nişte prieteni, eu cu soţia, cu fiica eram cu copiii jos la baza pârtiei şi au apărut nişte copii nesupravegheați pe pârtie, i-a ocolit şi s-a izbit de un copac.”, a declarat socrul acestuia.

Astfel, în urma impactului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral, în ciuda faptului că la momentul accidentului purta cască de protecție, fiind transportat de urgență la un spital universitar din Innsbruck, cu elicopterul.

După nefericitul eveniment prin care a trecut, Șerban Huidu a fost nevoit să ia parte la ședințe de recuperare, învățând astfel, să vorbească din nou.

Cu toate acestea, la distanță de aproape un an, în 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un grav accident, în urma căruia a fost cercetat pentru infracțiunea de ucidere din culpă. In accident au decedat 3 persoane. Coordonatele accidentului rutier produs de acesta fiind următoarele: “ Şosea umedă. Curbă, o intrare pe contrasens pe DN1, între Predeal şi Braşov, la Timişul de Sus. Impact frontal, violent, cu un Logan roşu, pe care l-a răsturnat la marginea drumului. Pasagerii Daciei: două persoane decedate (un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 54 de ani), plus o a treia (un bărbat de 57 de ani) internată în stare gravă la Braşov .”.

În plus, Poliţia Braşov a declarat faptul că a fost vina exclusivă a şoferului, în special ținând cont de faptul că “ avea viteză mare pe un tronson cu limitare la 30 de km/h ”. De asemenea, specialiștii au afirmat faptul că fractura craniană cu hemoragie cerebrală minimă, suferită în Austria, ar apărea pe lista bolilor care ar condiţiona dreptul de a conduce un automobil.

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Rareș Mariș. „Am fost la toate festivalurile și am câștigat mare parte din ele, dar nu m-au ajutat la nimic”

 

Șerban Huidu are doi copii

Atunci când vine vorba despre familie, Șerban și Cristina Huidu au împreună doi băieței, pe nume Rareș și Mircea. În ciuda faptului că realizatorul TV a trecut printr-o experiență neplăcută la schi, în anul 2010, atunci când era pe cale să-și piardă viața, acesta își încurajează în prezent, copiii, să practice acest sport. Astfel, Șerban Huidu și-a dus băieții în urmă cu un an, pe pârtie, pentru a-i învăța pe aceștia să practice sportul plăcut de el.

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de radio și televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies