Cine este Shift. „Sunt un tip foarte pretențios și sunt foarte complicat și dificil.”

cine este shift
Cine este Shift

Shift este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din showbizul românesc. Cu o carieră longevivă, artistul a reușit să aibă o mulțime de fani, care îi adoră melodiile.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Shift, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare atât din viața sa profesională, cât și personală.

Ce vârstă are Shift

Citește și: Cine este Zarug. "La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul!”

shift biografie
Shift[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Valentin Butnaru. "Doctorii mi-au dat șanse de 1% să mai pot mișca mâna vreodată.”

Numele său real este Gabriel Mihai Istrate și s-a născut în Galați, la data de 21 aprilie 1983. Până la vârsta de 41 de ani, vedeta a reușit să își clădească o carieră de succes în lumea muzicii.

Cariera lui Shift

shift cantaret
Shift[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deși are studii în industria alimentară, Shift nu a profesat niciodată în domeniu, fiind o fire artistică de mic. Încă din copilărie era pasionat de pictură și desen, însă a intrat în domeniul muzical încă din adolescență.

„Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar ucide un porc sau vreo oaie.

Pictam când eram mai mic, făceam portrete, peisaje, chiar eram profi, dar acum nu știu dacă mă mai descurc la fel de bine.”, a povestit Shift. 

 În anul 1998 a înființat trupa Ilogic, însă după 10 ani a decis că este mai bine să continue cu o carieră solo. În anul 2010, Mihai Istrate a decis să se intituleze Shift și să fie cunoscut sub această denumire către public.

S-a bucurat de un succes enorm și de mai multă popularitate în anul 2013, atunci când a lansat piesa „Sus pe toc”, alături de Marius Moga. La acel moment, melodia devenise un hit național. De-a lungul timpului a devenit din ce în ce mai cunoscut, ajungând să aibă colaborări cu cei mai mari artiști de la noi din țară, printre care: Adda, Andreea Bănică, Marius Moga, Jo, Ruby, Matteo, Connect-R și alții.

În prezent, Shift a urcat în carieră și are propriul studio de înregistrări. Artisul produce piese pentru cei mai mari cântăreți de la noi din țară.

„Mă inspir mult în muzica mea. Nu aleg să iau o piesă și să o copiez, dar am văzut tot timpul că am perioade când ascult anumiți artiști și vrând nevrând cumva mă duc și eu în direcția aia.

Mă inspir din afară, nu din România. Sunt oameni cum e fratele Connect-R, care ne inspirăm direct. Din afară sunt Drake, Future, Young Thug, J Balvin.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viața amoroasă a lui Shift

shift varsta
Shift[Sursa foto: Instagram]

Cei doi artiști au numeroase piese împreună, ce au devenit foarte apreciate de către public. La un moment dat, au existat zvonuri cum că între Shift și Ruby ar fi o relație amoroasă, nu doar de dragoste. Frumoasa cântăreață a hotărât să explice întreaga situație și a mărturisit că ea și Shift sunt extrem de apropiați, însă că nu este vorba de mai mult decât o relație de prietenie. Cu toate acestea, Shift este o vedetă destul de rezervată cu privire la viața persoanlă, cu toate că viața profesională îl aduce în lumina reflectoarelor. Nu se știu prea multe detalii despre relațiile sale de iubire, însă artistul a mărturist că este un partener destul de dificil, din cauza meseriei pe care o are. Shift a explicat că petrece foarte mult timp la studio și nu îi place să fie deranjat atunci când are treabă.

„Sunt un tip foarte pretențios și sunt foarte complicat și dificil. Deci e greu cu mine, dar sunt un băiat foarte de treabă. Am o energie foarte bună și îmi doresc zi de zi s-o transform într-una și mai bună și am dragoste pentru toată lumea. Stau foarte mult la studio, nu răspund tot timpul la telefon, uneori nu ajung.”, a mărturisit Shift, în urmă cu ceva timp.  

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „ Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies