Cine este Valentin Butnaru. "Doctorii mi-au dat șanse de 1% să mai pot mișca mâna vreodată.”

Cine este Valentin Butnaru.
Cine este Valentin Butnaru

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Valentin Butnaru!

Valentin Butnaru, în vârstă de 39 de ani, se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de știri din țara noastră.

Cine este Valentin Butnaru

Cine este Valentin Butnaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs. „Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”

Pe data de 16 februarie 1985, în capitala României, a venit pe lume Valentin Butnaru cu o pasiune arzătoare pentru muzică, sport și actorie încă din frageda copilărie.

De la vârsta de doar 12 ani, a început să urmeze cursuri de teatru și să joace în diverse piese.

Omul de televiziune a absolvit Școala Populară de Artă din București, iar apoi și-a continuat studiile la o școală  specializată în televiziune. De-a lungul timpului, și-a croit drumul profesional lucrând pentru diverse posturi TV, iar în prezent este prezentator de știri.

Primul meu direct a fost catastrofal.

Nu mi-a zis nimeni că tu nu auzi emisia la pupitru. Și eram atât de panicat încât îmi verificam în foi știrile, le repetam și eram pătruns de moment. Am intrat în direct și vreo 10 secunde stăteam. Și mi-au țipat 3 oameni în cască <Ești în direct!>. În momentul ăla am avut un moment de panică și încă 10 secunde am rămas așa, apoi am început”,
a declarat Valentin Butnaru, despre începutul carierei sale.

Care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Valentin Butnaru

Cine este Valentin Butnaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Selina, iubita lui Victor Slav. "Are o atracţie fenomenală pentru copii."

Potrivit unor declarații dintr-un podcast, Valentin Butnaru a dezvăluit că a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu mai mulți ani. Din cauza unui accident de mașină, s-a ales cu o placă de metal în brațul stâng, iar de atunci evită să se expună riscului de a se lovi la mână.

„Am fost implicat într-un accident de mașină acum 14 ani.

De atunci am o mobilitate redusă, care nu se observă, dar a rămas undeva în subconștient. Doctorii mi-au dat șanse de 1% să mai pot mișca mâna vreodată, dar în două luni mi-am revenit complet. E o placă de metal cu 11 șuruburi foarte mari, peste care a crescut os și se presupune că nu pot să fac RMN niciodată și presupune că nu mai pot să practic toate sporturile, fotbal, tenis, nu pot să fac călărie”,
a povestit Valentin Butnaru.

Cine este iubita lui Valentin Butnaru, Ana Bodea

Cine este Valentin Butnaru[Sursa foto: Facebook]

Valentin Butnaru și Ana Bodea, o cunoscută actriță din România, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de luni bune. Între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, iubita acestuia având frumoasa vârstă de 24 de ani.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că viața mea personală e atât de frumoasă încât nu îmi vine să împărtășesc lucrurile astea cu toată lumea, dar pot spune că mă simt

foarte bine, atât profesional, cât și pe plan personal, și sunt în punctul acela încât efectiv simt că visez și că viața mea e minunată. E perfect tot”, a declarat Ana Bodea pentru unica.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Valentin Butnaru[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu ceva timp, Ana Bodea a discutat despre partenerul ei ca fiind o persoană cu intenții nobile, capabilă să o sprijine, să o încurajeze și să o motiveze în momentele dificile. Actrița remarcă că Valentin o iubește într-un mod special, exprimându-și mereu afecțiunea.

Las mai jos câteva motive care demonstrează că are cel mai frumos și iubitor suflet. Se lasă pe el ca să îi ajute pe cei din jurul lui, deși asta nu îi face neapărat bine. Dar nici nu îl interesează, atâta timp cât cei dragi sunt bine și fericiți. Are o putere inimaginabilă, dar nu îi este teamă să fie vulnerabil, atunci când e cazul. Ție, Valentin Butnaru îți mulțumesc, în primul rând, pentru ca exiști! (Restul știi tu și prefer să ți le spun face to face și să îți reamintesc în fiecare zi, nu doar azi, cât de special ești) ”, a scris actrița pe Instagram.

Cine este Valentin Butnaru[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs. „Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies