Cine este Selina, iubita lui Victor Slav. "Are o atracţie fenomenală pentru copii. "

cine este iubita lui victor slav
Cine este iubita lui Victor Slav

Victor Slav este unul dintre cei mai populari bărbați din showbizul românesc. Datorită faptului că vedeta se află în lumina reflectoarelor de ani buni, iubita lui a intrat și ea în atenția publicului.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Selina, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală.

Selina și Victor Slav

Citește și: Cine este Sorin Brotnei. „Brusc m-am simțit bătrân.”

victor slav si iubita
Victor Slav și iubita[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ioana, sotia lui Mihai Gainușă." Eram vecini și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile."

Cu toate că iubitul ei se află în atenția publică, Selina a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Așadar, nu se cunosc prea multe detalii din viața frumoasei femei. Victor Slav a trăit o căsnicie destul de scurtă cu Bianca Drăgușanu. Din dragostea lor de la acel moment s-a născut fetița lor, Sofia. Au trecut aproape 10 ani de când cei doi nu mai formează un cuplu, iar în urmă cu 4 ani, vedeta a început o relație alături de Selina.

Chiar dacă cei doi se mândresc cu o relație frumoasă, au fost și perioade tumultoase, în care s-au separat. Iubirea dintre cei doi a triumfat și se pare că se bucură în prezent de o relație extraordinară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu ce se ocupă Selina

cine este selina iubita lui victor slav
Selina[Sursa foto: freepik]

Iubita lui Victor Slav se ocupă alături de el de business-urile pe care le-au conceput. Victor a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că el și Selina fac o echipă bună în afacerile de familie.

„Unul cu bijuterii și altul cu parfumuri. În momentul de față, am să schimb un pic macazul în ceea ce privește site-ul de parfumuri și am trecut, cumva la un alt nivel, ceea ce mă bucură.

În curând, o să lansez un nou site de parfumuri. La un magazin online suntem asociați (n.r. cu Selina), la celălalt nu suntem. Este și un business de familie ca să spun așa, cel cu parfumuri.”, a povestit Victor Slav.

Cum decurge relația dintre Victor și Selina

selina si victor slav
Selina și Victor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În toamna anului trecut au apărut imagini pe conturile lor de socializare, purtând rochie de mireasă și costum de mire. Cu toate că internauții au fost fericiți să vadă că Victor și Selina au făcut următorul pas în relația lor, se pare că cei doi au luat parte doar la un shooting foto.

,,Sunt într-o relație foarte frumoasă, dar cererea în căsătorie nu știu când vine.

Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa.”, a mărturisit Victor Slav.

Spre bucuria lui Victor, actuala lui iubită se înțelege bine cu fiica lui, obișnuind să mai petreacă timp împreună. Chiar de ziua Sofiei, frumoasa șatenă i-a transmis o urare în mediul online.

Cei trei petrec adesea timp împreună, atât acasă, cât și în vacanțe. Până în prezent, Victor și iubita lui au trecut atât prin momente frumoase, cât și prin perioade dificile, însă au rămas împreună. În momentul când au trecut prin momente grele, cei doi au vrut să păstreze secret faptul că s-au despărțit, însă până la urmă acest aspect din viața lor a ieșit la iveală. Sursele apropiate ale vedetei suțin că în prezent, Victor locuiește în apartamentul Selinei, deoarece și-a vândut propria locuință pentru a deschide o afacere.

 „Într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate.  De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta.”, a explicat fostul prezentator TV, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Ilinca Goia. „Reflectoarele de pe fața ta aduc și umbrele din spatele tău.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies