Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara.
Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Află tot ce nu știai despre Ioana Filimon, una dintre cele 9 concurente pe care le veți vedea în show-ul fenomen Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7.

Fiind catalogată drept una dintre cele mai senzuale femei din România, Ioana Filimon este un fotomodel renumit și apreciat atât în țară, cât și în străinătate. Ioana s-a născut pe 13 august 1991.
„Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului." a precizat tânăra.

Cine este Ioana Filimon

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Cine este Ioana Filimon. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Citeste si: Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

Ioana Filimon a obținut titlul de „Miss România" în anul 2016

Ioana Filimon a studiat Ingineria și Protecția Mediului la Universitatea de Științe Agronomice și Medicina veterinară din Timișoara.


În anul 2016, la vârsta de 25 de ani, Ioana Filimon câștigă titlul de „Miss România".
După această realizare, vedeta a transmis un mesaj prin care le-a mulţumit tuturor celor care au crezut în ea și a precizat că Timișoara va rămâne oraşul ei de suflet.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„A fost un sentiment unic, nemaitrăit până acum. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături pentru că fără ei nu aş fi ajuns aici. Faptul că am câştigat Miss România nu reprezintă decât o încununare a muncii depuse până acum. Eu am terminat facultatea şi masterul în Ingineria şi Protecţia Mediului şi mi-aş dori sa lucrez în domeniu. Timişoara este şi o să fie oraşul meu de suflet şi indiferent de ce am să fac mai departe am să mă întorc cu drag acasă“, a

spus Ioana.

Ce studii are Ioana Filimon

ioana filimon bravo ai stil

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

În anul 2017, Ioana Filimon, în vârstă de 27 de ani, a câştigat locul I la concursul de frumuseţe „Miss Global Model of the World", desfășurat în perioada 17-29 octombrie, în Antalya.
La această competiţie, au participat 26 de femei superbe din diferite țări, care au avut de parcurs cinci probe.
Reprezentanta noastră a dansat în făină, a prezentat costumul românesc tradițional, a defilat în costum de baie și în final, a prezentat o rochie de zi şi una de seară.
În anul 2019, Ioana Filimon participă la emisiunea ,,Ferma vedetelor". La acea vreme, Ioana mărturisea că se simte complexată de buzele ei.

„Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață", a mărturisit Ioana Filimon.
După ce a părăsit emisiunea, Ioana Filimon avut o relație cu Cengiz Şıklaroğlu, un afacerist din Turcia.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ioana Filimon a obținut locul 2 la concursul World Next Top Model 

Fosta Miss România a ajuns în Liban, obținând locul 2 la concursul World Next Top Model.
„Închei o etapa din viața mea cu o coroană pe cap, World Next Top Model – locul 2. Un nou capitol e pe cale să înceapă, o nouă viață, multe schimbări și cel mai important… foarte multă iubire.

Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, au contat enorm. A fost frumos, dar abia de acum incolo începe adevarata aventura”, a declarat vedeta.
Ioana a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzata de postul Kanal D.

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

ioana filimon varsta

Fotomodelul va împărtăși câteva dintre trucurile vestimentare care îi definesc stilul personal.
„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. 
Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil."  declarat Ioana Filimon.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

BIANCA IORDACHE: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubita a lui Alex Bodi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies