Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Selly. „Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris!”

cine este smaranda stirbu
Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară. Însă știați cine este iubita acestuia, Smaranda?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact iubita lui Selly, Smaranda, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cine este iubitul său, Andrei Șelaru.

 

Ce vârstă are Smaranda, iubita lui Selly

Smaranda Știrbu, iubita celebrului blogger, Andrei Șelaru (Selly), are frumoasa vârstă de 22 de ani și provine din Craiova, deși în prezent locuiește împreună cu acesta, în București.

cine este iubita lui selly
Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este iubita lui Gami de la 5GANG. Deja a început să se remarce pe Instagram. FOTO

 

Ce studii are Smaranda, iubita lui Selly

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Smaranda Știrbu a urmat Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti'”, din Craiova, de unde a absolvit examenul de bacalaureat cu media finală de 9,83.

În prezent, iubita lui Selly urmează studiile superioare în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, din Bucureşti. În ciuda faptului că în perioada în care aceasta a fost acceptată la facultate, și iubitul său doar ce lansase o nouă piesă, acesta a ținut să o felicite pe contul său de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă. Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris”, a spus Selly pe Instastory.

selly iubita
Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Smaranda, iubita lui Selly

Smaranda Știrbu este una dintre cele mai urmărite tinere, în mediul online, odată cu relația pe care aceasta o are, de patru ani de zile cu iubitul său, Andrei Șelaru. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când erau chiar colegi de bancă, aspect dezvăluit de către Selly, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în urmă cu câțiva ani, atunci când i-a pregătit o surpriză iubitei sale,  Smaranda: "N-am îndrăznit să sper vreodată/Că cea mai mişto iubită/O să îmi fie colegă de bancă!/Te iubesc", a fost mesajul transmis de către

acesta.

În prezent, cei doi s-au mutat împreună în București, Smaranda Ştirbu urmând studiile superioare, iar Andrei Șelaru dorindu-și inițial să înveţe la o facultate în domeniul business, având intenţia de a aplica la Tiffin University care are sediul în Bucureşti. Smaranda Ştirbu, iubita lui Selly este urmărită de nenumărate persoane pe contul său de Instagram, având peste 30.000 de aprecieri la o postare, în mod frecvent.

smaranda stirbu studii
Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Selly

Andrei Șelaru s-a născut pe data de 28 februrie, în Craiova. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 22 de ani. Acesta este vlogger, cântăreț și actor, fiind unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri, în prezent.

Încă de la o vârstă fragedă, acesta a fost interesat de tot ce însemna “în spatele camerei”, motiv pentru care și-a petrecut o mare parte din copilăria sa, în fața calculatorului, pentru a-și dezolva pasiunea și a ajunge acolo unde este astăzi. Pe lângă faptul că este un cunoscut și priceput vlogger, Selly a susținut faptul că a aflat de platforma YouTube, de la profesoara sa de engleză, din liceu. Astfel, pe data de21 decembrie 2012, acesta a încărcat pe YouTube, primul său videoclip, denumit „Selly’s Vlog- 10 lucruri despre mine”, iar de atunci, pasiunea a depășit limitele sale de la acea vreme.

Cu toate acestea, tânărul nu s-a axat doar pe YouTube, ci și pe muzică și film. Așadar, în data de 21 decembrie 2017 Selly a format trupa „5GANG”, moment în care a și lansat, alături de membrii trupei, melodia „Singuri Acasă”.

În plus, la distanță de doi ani de zile, acesta a lansat și filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, un film de comedie, iar printre actori s-au aflat și membrii trupei  5Gang : Diana Condurache, Andrei Gavril, Luca Bogdan și Mădălin Șerban.

smaranda stirbu varsta
Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Selly. „Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică."



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Vlăduța Lupău. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies