Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită

Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită

Simina Loica este cunoscută de foarte multe persoane, după ce a participat la emisiunea ,,Puterea Dragostei” . Puține persoane știu că aceasta are o soră pe nume Andreea, care este stabilită în Germania, alături de familia ei. Ele se înțeleg foarte bine și se iubesc foarte mult.

Simina Loica își iubește foarte mult familia, iar în urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sora ei, iar din poză nu a lipsit nici iubitul el, Alexandru Bobicioiu. Aceștia erau foarte fericiți că erau cu toții împreună și că în sfârșit s-au revăzut. 

Citeste si: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Simina și sora ei s-au revăzut

Andreea are un băiețel și a fost foarte fericită pentru că s-a revăzut cu sora sa, dar și pentru că l-a cunoscut pe noul său partener, Alex Bobicioiu. Recent, fosta concurentă din casa ,,Puterea dragostei” a postat o fotografie pe InstaStory în care se afla alături de familia sa și erau foarte fericiți că sunt cu toții împreună.

În fotografie era sora ei cu partenerul său de viață și băiețelul lor, iar Simina Loica și Alexandru Bobicioiu erau și ei nelipsiți. Este cu adevărat un portret frumos de familie, iar fericirea de pe chipurile lor se observă de la distanță.

Simina Loica
Simina Loica s-a revăzut cu sora ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Andreea Loica a fost bolnavă acum mai mulți ani

Simina Loica  a povestit că a avut parte de o perioadă foarte grea în viața ei, în momentul în care se afla în casa ,,Puterea Dragostei”, deoarece sora ei s-a îmbolnăvit și nu a putut să fie alături de ea. Tot în perioada respectivă, părinții lor se aflau în Germania, iar Andreea era acasă și nu primea îngrijiri de la nimeni, deoarece nu a fost nicio persoană alături de ea.

Din această cauză, Simina Loica a avut foarte mult de suferit. Ea a spus că a avut o perioadă grea când surioara ei era bolnavă, dar nu își dorea compătimirea nimănui.

„Am avut o perioada grea atunci când surioara mea era bolnava, însă nu voiam să mă compătimească nimeni, bineînțeles că staff-ul mi-a zis că pot merge acasă sau să o aduc acolo că or să vorbească cu medici.

A avut pneumonie. Pentru mine era foarte grav, părinții mei erau în Germania și ea singura”, a povestit Simina Loica în urma cu ceva timp pentru emisiunea online „În Oglinda” prezentata de Mihai Ghita.

Simina Loica s-a revăzut cu sora ei
Simina Loica s-a revăzut cu sora ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

Citeste si: „Am fost leșinată”. Simina Loica, probleme de sănătate chiar de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Alex Bobicioiu

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies